Protichůdné požadavky
Re: Protichůdné požadavky
Bude to znít divně, ale mě by se na takovýhle použití líbil Vito. Vysoký posed, v kombinaci s výkoným dieslem a rwd bych si docela uměl představit (známý do toho přesedl z passatu a je s tím velmi spokojenej). Navíc na dodávku mi přijde jako celkem reprezentativní. Jen jestli nerad vozíš vzduch, tak je to asi úplně mimo mísu .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Mondeo lift
Mondeo kombi
Passat Variant
Golf Variant
A když to má být až za dlouho tak nový SuperbIII lift a kombi
V tom všem můžeš někam přijet, dálniční cestování to zvládne slušně, jízdní kolo se tam vejde v celku.
Mondeo kombi
Passat Variant
Golf Variant
A když to má být až za dlouho tak nový SuperbIII lift a kombi
V tom všem můžeš někam přijet, dálniční cestování to zvládne slušně, jízdní kolo se tam vejde v celku.
Ferrari FF kombajn, čtyřkolka, automat...
Nejvíc mě mrzí, že Mercedes už nedělá R-klasse. To v krátké verzi po FL jako RWD
Podle mě to nemá řešení. Asi se holt budu muset oženit, manželce pořídit přepravník s prostorem a sobě něco mešního, hbitějšího.
Podle mě to nemá řešení. Asi se holt budu muset oženit, manželce pořídit přepravník s prostorem a sobě něco mešního, hbitějšího.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Sice je to nejdražší řešení, ale taky to má něco do sebe .ExFun píše:Asi se holt budu muset oženit, manželce pořídit přepravník s prostorem a sobě něco mešního, hbitějšího.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
@ex: a jako bonus si vrzneš i dyž sa ti nebude chtít....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
a teplá strava ....
Sakra to je jak popis vězení
Sakra to je jak popis vězení
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
hmm...dRáth to popisoval jinak, ale ten měl jenom vazbu
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Pár míčů pod podlahou tam fakt nemají, ale zase je tam sranda (pro návštěvníky) poschovávané mobily nabíjené drátky ze světel
Mně by zajímalo, kterou chytrou hlavu napadlo, že muklové budou v zaměstnání dělat likvidaci použité elektroniky
Mně by zajímalo, kterou chytrou hlavu napadlo, že muklové budou v zaměstnání dělat likvidaci použité elektroniky
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek