Ještě mě napadá jedno auto, které splňuje hodně tvých požadavků-http://www.mobile.de/cz/značka/peugeot/ ... 00125.html
Škoda, že se už nedělá 607, která by byla výbornou volbou. Peugeotů bych se nebál, v 3 kusy (2x 607 2.7 a 1x407 2.7 hdi biturbo) a byly/ jsou v pohodě bez závad
"reprezentativni" vozidlo za 500-600 k
Re: "reprezentativni" vozidlo za 500-600 k
No dobře...ale ono to CLA vychází stejně nedobře i jinde...viz ty linky na zahraniční recenzeNoSwear píše:Když vidím stránky vybermiauto, tak si nedělám valné mínění o kvalitě článku.
Jinak, abych nebyl OT k tomu NGCC (A,B,CLA, GLA, CLA SB) - já osobně (a prodeje tento fakt podporují) bych volil z této skupiny GLA. Kombinuje celkem hezký design postavený na A, prostornost B a jízdně nebude z těchto předokolek vyjma 250 sport a 45 AMG ani jedno nějakým skvělým náčiním.
Nicméně za 500-600k bude jednoroční auto pouze v "holobytu", to stejné bude platit u CLA, pokud se nebudeme bavit o prvních vyrobených kusech.
GLA se mi osobně absolutně nelíbí...vypadá jak nějakej korejskej žuk...to CLA je aspoň pěkný na pohled
Njn, roční to asi nebude...s tím se smiřuju
Tolik druhů aut se dělá přesně proto, že každýmu se líbí něco jinýho...mně osobně tohle auto připadne jako naprosto šerednéKavis píše:A co třeba? Chevy Malibu http://www.mobile.de/cz/zna%C4%8Dka/che ... 57321.html
Je to docela "exot", ale na technice Insignie takže servis není takový problém. Dizajnově dle mě krásné a pohodlné je taky. motor je sice větší, ale LPG náklady srazí.
Podle mně O3 příliš reprezentativním autem není...spíše klasické obchoďácké či fleetové auto nižšího managementu.lampa píše:Octa docela reprezentativni je, i kdyz vice asi v klasicke verzi s 1.8, ktera podle me vypada lepe a je pohodlnejsi, ale zase neni tak vyhodna a kdyz se tazatel neboji ojetiny, tak je skoda nemirit vyse. Ecko bude jetejsi, ale zase je to poradne auto. A rocni predvadecky nejsou zrovna dvakrat opecovavane. Taky se da koupit cecko. To, ze je male asi problem neni, kdyz se uvazuje o CLA a GLA. Za 600 se da koupit slusna premie stredni a vyssi stredni. Clovek si samozrejmenesmi vymyslet. Z mainstreamu se da passat, phaeton, accord, legend, ameriky (CTS, 300C), jagos, insignia...
Ojetiny se nebojím...ale samozřejmě žádnej vrak a pokud možno s co nejneprůstřelnějším historií a slušným nájezdem.
Jinak pokud jde o ty MB, tak skutečně asi jediný, který se mi vizuálně líbí a který je pro mně teoreticky dostupný je CLA...nepřestávám býti nicméně šokován tím, že naprostá většina ojetých je v naftě
Jejda, jenom proboha to ne...možná, že je to předsudek, ale stejně jako bych si nekoupil německý parfém, tak bych si nekoupil francouzské auto Krom toho se mi ty aktuální Peugeoty absolutně nelíbímafel píše:Ještě mě napadá jedno auto, které splňuje hodně tvých požadavků-http://www.mobile.de/cz/značka/peugeot/ ... 00125.html
Škoda, že se už nedělá 607, která by byla výbornou volbou. Peugeotů bych se nebál, v 3 kusy (2x 607 2.7 a 1x407 2.7 hdi biturbo) a byly/ jsou v pohodě bez závad
Máte někdo zkušenosti s automatickými převodovkami u aktuální generace Mazdy 3 a 6?
M6 ropa a M3 benzín, zatím žádné stesky, spokojenost. Prostě obě řadí jak mají.
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."
A s jakými motory je máš? Mně se M3 celkem líbí...jen si nejsem jist tím jejich automatem...a pak mně štve, že k nim není nějaký výkonnější benzínový motor :-/
Dneska jsem zaostřil na červenou M6 a musím říct, že je to hezké, "reprezentativní" auto, které vypadá na vyšší cenovku než jakou reálně má
Mazda 6 je z venku ve správné barvě pěkné auto. Uvnitř překvapivě stísněné vzhledem k vnějším rozměrům. Design pracoviště řidiče je krásné retro "ala 1980". Verze po FL je uvnitř naličko míň retro. Tím nechci říct, že Mazda 6 je špatné auto. Je to překvapivě řidičské a v dobrém slova smyslu old-school auto. Nafta by mohla být odhlučněná líp.
Mě osobně vadí spousta povinných radarovo-laserových asistentů. A povinná 19" kola v pro mě přijatelných výbavách.
Mě osobně vadí spousta povinných radarovo-laserových asistentů. A povinná 19" kola v pro mě přijatelných výbavách.
Osobně se mi líbí M3 hatchback v té červené a M6 kombi buď v červené nebo tmavě modré...ovšem co se mi na politice Mazdy fest nelíbí je ta rigidita pokud se týká možnosti kombinování jednotlivých prvků výbavy. A u M3 to, že tam není pořádný benzinový motor, jak jsem psal výše...navíc ten nejvýkonnější nejde spojit s automatem, pokud se dobře dívám do konfigurátoru...
Takže se vidím, že skončím s rok dva starým Passatem Ba ne...poslední dobou se mi zalíbilo Volvo S60...třeba zde:
http://www.tipcars.com/volvo-s60/volvo-s60-232693.html
je to nafta, já vím...postuju jen pro ilustraci. Máte někdo s tím autem zkušenosti? Recenze jsou nic moc...
Takže se vidím, že skončím s rok dva starým Passatem Ba ne...poslední dobou se mi zalíbilo Volvo S60...třeba zde:
http://www.tipcars.com/volvo-s60/volvo-s60-232693.html
je to nafta, já vím...postuju jen pro ilustraci. Máte někdo s tím autem zkušenosti? Recenze jsou nic moc...