BMW Divize
Re: BMW Divize
To víš, že mi cukala peněženka, jen mi nepasoval do portfolia a kupoval jsem akorát auto pro manželku.
RWD
nj, nesleduju, radeji. uz bych ty vraky pak nemel kde parkovat. ale byl-li bych upozornen na zajimavy kus, asi bych se hodne rozmyslel.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Nedávno byl moc hezkej červenej E36tkovej 323ti na bmwklubu.cz za rovnejch pade. Už je fuč
O II 1.9TDI Combi | Ex: [E30]325i P406b [E46]330dT [E32]735iA [E34]525i24V [E34]525i [E34]524td [E34]540iA [E24]635CSi OpelMonza3.0E Trabant601
JPP: kdyby někdo měl zájem, dostal sem tlf informaci, že kdesyk na severní moravě je k mání úplně nová 320d GT (m-paket, prý full) se stavem tachometru enem 800 km a cenovkou 900k (pořizovačka 1,6mio). Víc nevím, ale můžu zjistit.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
U mazlíka proběhla výměna oleje a filtrů, technická a emise s pochvalou (potěšilo v kontextu toho, že výfuk, katy, lambdy jsou původní - před pár týdny to bylo 20 let od výroby) a nahozeny 225/45 a 245/40 R17 Michelin PS3. Po loňských 8000 km je dezén na zadkách o 3-3,5 mm nižší, ale lepí pěkně. Od příštího tejdne se má oteplit, takže sezona snad konečně začíná
e36 328i coupe
@rejdy: ale depááááák
pavproch neska ve vlákně o kabriosrazu na bmwklubu.cz píše:Já teda mám minimálně ešče nejbližších 5 týdnů lyžařskou sezonu.... je ale fakt, že m4Zlika už na sezonu připravuju - napíchnul sem ho na C-tek...
Teoretická otázka, zdůrazňuju, že opravdu pto to nescu jet do říše, jen sem zvědaff.....
Individuální stavba e30 se swapovaným motorem V8, prý s homologací v Reichu - dyž by se to dovezlo sem do Kocourkova, pude to vůbec přihlásit na značky? nejde mi o EKO výpalné, de mi o tu homologaci....
Individuální stavba e30 se swapovaným motorem V8, prý s homologací v Reichu - dyž by se to dovezlo sem do Kocourkova, pude to vůbec přihlásit na značky? nejde mi o EKO výpalné, de mi o tu homologaci....
Tohle je taky zajímavej stroj, takhle si představuju pružnej motor https://www.youtube.com/watch?v=BmxxQHATZXUpavproch píše:Teoretická otázka, zdůrazňuju, že opravdu pto to nescu jet do říše, jen sem zvědaff.....
e36 328i coupe
Mate nekdo zkusenosti v CR s repasi hydromenice? Jedna se o prevodovku ZF 5hp30 a zavada se projevuje tim, ze pokud jedu stabilne (tempomat) 90-cca 110 kmh, kolisaji skoro neznatelne otacky. Staci zrychlit nad tech 110 nebo hodit paku volice do "S" a prestane to. Jeste se mi stava pri pomale (tak 20% plynu) akceleraci, ze se mi auto od stredu jakoby roztrese. Zase staci bud prislapnout plyn nebo zaradit "S" a prestane to. Na KAPS jsem slysel samou kritiku, nejlepsi by bylo asi primo ZF Pakra, ale tam to bude asi financne narocne. Mete nejake doporuceni, pripadne vyvraceni moznosti spatneho hydromenice? Diky