BMW Divize
-
- Pan Řidič
Re: BMW Divize
Nikdy jsem neviděl OEM větší nádrž. Ani u ostatních modelů BMW ji nenabízí.
Ceny v inzerátu sem si nevšim. Čekal sem jí klasicky na konci.mmira píše:na cenu jsem se neptal, ale ocekavam, ze za tu uvedenou v inzeratu.
kdyz si vemu, za co ja pred 3 lety prodal kupe se 140t km, tak mi prijde neskutecna.
Přijde mi to jako krásná cena, pokud je stav takovej, jakej myslim. Tobě přijde vysoká?
TSs
Přes víkend jsem měl čas popřemýšlet a misky vah se vychýlily ve prospěch E85 Z4 coupé. Teď mě čeká výběr. Napadá vás něco, na co si dávat speciálně pozor při výběru? Třeba mě docela překvapilo, že někdo prodává tohle auto s tím, že v 85 tis. km měnil pružiny a tlumiče.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
jakyho?d1.8t píše:Mě přijde ok. A oklikou jsme u ceny toho Compactu.
Prekvapivy to není, pokud to jezdi na RFT...jerry píše:Přes víkend jsem měl čas popřemýšlet a misky vah se vychýlily ve prospěch E85 Z4 coupé. Teď mě čeká výběr. Napadá vás něco, na co si dávat speciálně pozor při výběru? Třeba mě docela překvapilo, že někdo prodává tohle auto s tím, že v 85 tis. km měnil pružiny a tlumiče.
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Diskutovali jsme cenu toho černýho kousku, kterej se válel půl roku na sportovních vozech. 229 tis. Kč za tuhle konkrétní 330i jsou dobrý peníze. Ale ten Compact měl poslední cenovku co jsem viděl 89 tis. Kč, což je naprostá pecka.Raďas píše:jakyho?d1.8t píše:Mě přijde ok. A oklikou jsme u ceny toho Compactu.
RWD
tos nemoh rict? za tu cenu bych si to koupil jen tak pro zabavud1.8t píše:... Ale ten Compact měl poslední cenovku co jsem viděl 89 tis. Kč, což je naprostá pecka.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou