Czechring - jarní poježdění
Re: Czechring - jarní poježdění
No tak trochu nasněží, u nás už je lehce poprášeno cca 10cm . Ale to bude dobrý, ještě jsou před náma tři týdny.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Tož já bych aji přijel, ale nějak se nedostává vhodného náčiní. Mám tu jenom Zafiru Tourer a Lagunu
Přijedu na čumendu a dám pár koleček Lagunou (ta aspoň baští beznín), tak si mě tam napiš.
Přijedu na čumendu a dám pár koleček Lagunou (ta aspoň baští beznín), tak si mě tam napiš.
Z toho si nic nedělej, já taky ještě nevím jestli bude ctr ready. Dyžtak holt Ignis to jistí. Píšu tě .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
No ještě tady mám kamarádovu E28 520i, ale ta je podvozkově docela unavená, tuším že tam budou původní tlumiče (1987).
-
- Pan Řidič
Zdravím. Byla by případně možnost, pokud vás už nebude příliš, vmáčknout se k vám? S nikým z af se osobně neznám, ani sem moc nepřispívám, tak bych nerad křenil na soukromé akci, ale ten CzechRing bych rád zkusil a nemám ve svém okolí dost adeptů, se kterýma bych se složil na vlastní pronájem...
dulezite je neptat se a dojet, vitan je kazdy
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
nenapadny.sofer: ono většinou se nás tam sejde do 10 lidí a z toho si každý dá tak 2-3x10min - takže fklidu doraž - píšu tě.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
pokud se mi povede sehnat GTI, tak bych se svezl taky...když ne, tak se přijedu minimálně podívat.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
ač jsem vyloženě nesrazovací typ, třeba se mi " náhodou přihodí" zrovna na toho 21.4. nějaká služebka do regionu...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
I kdyz jen jako divak, dost se tesim. Minule se akce povedla. Co m.z.? Nesleduje to tu, nebo tentokrat neprijede?
Mirek