Czechring - jarní poježdění

Ať už se chcete stát lepším řidičem, nebo poradit ostatním, jak se zlepšit.
Odpovědět
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: Czechring - jarní poježdění

Příspěvek od jarka »

d1.8t: měkoto :) - jsi "zmlsanej" dlouhejma kvaltama. Ctr 4900 :D a ani potah to nemá od tebe nějak extra daleko (ignis 4150).

Jen aby to nezapadlo:
jarka píše:Štěstí přeje připraveným, tak jsem si říkal že možná by bylo dobrý už začít pomalu plánovat kdy bychom si zas mohli zajezdit. Vzhledem k tomu, že je to dost dopředu, tak asi nejjednodušší bude přes doodle. Tak prosím kdo ze 100% má zájem tak nahoďte nick a kdy by se vám to hodilo tu: http://doodle.com/7xizhzkhas6brwcn. Zase přes dopoledne, někde kolem 10-13.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

jarka píše:mmira: jsi tajemný jak hrad v Karpatech, co to teda je?
Focus 2.0i trend 3D z roku 99. loni jsem potreboval auto s kouli na tahani voziku. natrefil jsem na tohle, zespodu to bylo dost orezle a stalo 50% porizovaci ceny vsechnu tu rez nechat zmizet. ted jsem tomu nechal poradne otestovat podvozek a po 15 letech a najetych 120t km je to vcetne tlumicu cajk. jen tycky stabiku mlati, tak je necham vymenit.

to auto me dost bavi, tak z puvodne ciste pracovniho kone se postupne stava oblibena hracka.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

jarka: fyzicky mi to až tak nevadí, je to spíš z praktických důvodů.

Mě teď taky Ford dost baví.
RWD
Riley
Autoškolák

Příspěvek od Riley »

jarka píše:Štěstí přeje připraveným, tak jsem si říkal že možná by bylo dobrý už začít pomalu plánovat kdy bychom si zas mohli zajezdit. Vzhledem k tomu, že je to dost dopředu, tak asi nejjednodušší bude přes doodle. Tak prosím kdo ze 100% má zájem tak nahoďte nick a kdy by se vám to hodilo tu: http://doodle.com/7xizhzkhas6brwcn. Zase přes dopoledne, někde kolem 10-13.
Mně je to v týdnu téměř jedno. Jen to potřebuji vědět trochu dopředu. Kamarád by jel taky a ten to má trochu omezenější. Oba jsem nás doplnil do tabulky. Jmenuje se Tomáš :).
BMW 330i, e46 sedan, FL, M-paket II, Black Sapphire Metalic, Alcantara, kola Style 72 a 73
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

koukam do toho kalendare a v podstate je mi to na jednu stranu jedno, na druhou se mi do toho vzdy muze neco vecpat. takze to necham na vetsine a pak uvidim
Autoforum.cz
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

No čekal jsem, že to bude složitější, takhle se zas líp domluvíme :) . Zatím bych to viděl na 21. nebo 23.4. Ještě tak 14 dní počkám a pak to zajednám napevno.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

21. muzu :-)
Autoforum.cz
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

můžu...se přijet podívat :-(
No pain, no gain.
Vespa time \m/
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Zarezervováno a zaplaceno na 21.4.2015 na blok 11-14h a aktualizován první příspěvek.
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

jen aby nenasnezilo :D
Autoforum.cz
Odpovědět