Univerzální zábavné auto

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
Odpovědět
koffee
Autoškolák

Re: Univerzální zábavné auto

Příspěvek od koffee »

No, importér je Porsche ČR a to je banda, kterou je nutné práskat bičem ;) viz. chyby v konfigurátorech, špatně informovaní prodejci, neschopnost zajistit testovací jízdy, klientská podpora veškerá žádná apod...

Takže, co ti říkají bych si radši ověřoval než věřil...
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

máš naprostou pravdu! Jeden můj email se dokonce předčítal v kanceláři ředitele... A stejně to bylo k ho#nu.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

koffee: no, konečné ta správná kola :-bd
Akorát si myslím, že tu výšku profilu budeš proklínat - já měl 19" a výšku 35 a nebylo to vůbec dobré...komfort zaručil DCC, ale každá díra byla slyšet a na disku často i vidět 8-x
Přílohy
2015-03-27 14.32.46.jpg
No pain, no gain.
Vespa time \m/
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

mmira píše:
jerry píše:Pořizovací cena R-ka je vyšší, ale vyšší bude i jeho prodejní cena. Naopak u Seatu bude hodnota auta klesat rychleji.
resit u auta pro zabavu pokles hodnoty mi prijde uchylne.
už sem to tu psal, mně přijde úchylné řešit pokles hodnoty při koupi jakékoli koupi !nového! auta... buď se mi ta opice líbí a chci ji nafurt (a mám jak na tu opici, tak na banány) nebo si ji nepořídím.... a už před koupí uvažovat, že to budu prodávat je imho fakt úchylnost :p
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

jasne, ja to tak mam taky. ale chapu, ze jsou lidi, pro ktere jsou auta spotrebak meneny co 3 roky nebo casteji a tam to ma sve opodstatneni. ovsem auto pro zabavu je mimo tuto kategorii, takze plati pravidlo c. 1.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
koffee
Autoškolák

Příspěvek od koffee »

řidičBOB píše:koffee: no, konečné ta správná kola :-bd
Akorát si myslím, že tu výšku profilu budeš proklínat - já měl 19" a výšku 35 a nebylo to vůbec dobré...komfort zaručil DCC, ale každá díra byla slyšet a na disku často i vidět 8-x
Jak to děláš? Všechno vidíš dřív než já :)

No, zatím jsou z 19" rozpaky.. Pretorie nejsou těžké (cca 10,5kg je na 19" velmi ok), ale ty gumy - Bridgestone RE050 - tvrdé, hlučné, nedrží - uvidím, jestli se po víc kilometrech trošku zlepší, ale moc tomu nedávám.

Dávám si na díry pozor a na Normal se dá po ČR i docela jezdit. Ale co mi přijde horší je, že se autu moc nechce - abych se rozjel, musím mnohem víc šlapat na plyn (což jsem nečekal, protože pocitově jsou celá kola lehčí než zimní 18"). Uvidím, až pojedu trasy co znám, jak se v tom budu cítit. Jinak jdu zpět na 18" (nějaký disk do 9kg a F1 Eagle Asymetric 2 nebo Dunlop SportMaxx RT = nějakou tichou gumu).

BTW - včera první Launch Control, juch! :D 70kmh je tam neskutečně rychle, pak mi to připadalo jako věčnost ;)
d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

RE 050 je zlo.
RWD
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

koffee: :D
No pain, no gain.
Vespa time \m/
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

eee, RE050A (dokonce rft) byly co se jízdních vlastností na dobrém asfaltě (nemyslím komfortu na roletě!!) hooodně moc dobré... zřejmě díky UTQG pouhých 140, taky šly po 15-17tis km (zadní) do kytek... je ale pravda, že sem je jezdil v 17".... a paxem stejně přešel na P-zera non RFT...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
koffee
Autoškolák

Příspěvek od koffee »

Pavproch: hm, četl jsem na ně rozdílné recenze (zpětně) a někdo je miloval a někdo měl stejné zkušenosti... Uvidím, jak to bude vypadat na známých a mým zadkem oježděných trasách... Ale přímé srovnání po přezutí ze zimních 18" 225 Conti TS830 prostě nevychází dobře (hluk je jednoznačně mnohem horší).. Nebo to mohlo být i teplotou? Bylo určitě do 10°C (možná kolem 7-8)

A tady je můj úplně první launch control (posuňte si na 20s) :)
Odpovědět