Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hon na piráty
Jako jakákoliv jiná pevná sada... Je to zabudované v autě tak, že na pohled to vidět není.
Jestli si někdo myslí, že pokud POLIZEI najde v autě zařízení, u kterého pojme podezření, že se jedná o detektor nebo rušičku, tak mu bude stačit nějaký papír, který bude tvrdit, že to je vlastně Helmutova stříkačka, tak se velmi plete. Základem úspěchu je, aby k takové situaci vůbec nedošlo - tedy platí moje druhá věta.
Jestli si někdo myslí, že pokud POLIZEI najde v autě zařízení, u kterého pojme podezření, že se jedná o detektor nebo rušičku, tak mu bude stačit nějaký papír, který bude tvrdit, že to je vlastně Helmutova stříkačka, tak se velmi plete. Základem úspěchu je, aby k takové situaci vůbec nedošlo - tedy platí moje druhá věta.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
jj, dobře udělaná skrytá montáž je základ....
a jak říká řB, taky už si ani neumím představit život bez P950
a jak říká řB, taky už si ani neumím představit život bez P950
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Díky za radu. Já jezdím EU s přenoskou, buď dokoupím AL a přenosku nechám, vyhovuje mi totiž, nebo rovnou raděí P850...
Pokud mi někdo poradí do SZ kde v Brně nebo v rámci moravy instalovat budu rád.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
myslím, že pavproch ti poradil dobře..vlastně nejlépe, co poradit lze.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Bobe, Ty mi čteš soukromou poštu?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tak je rozdíl, jestli máš homologaci, nebo ne. Neříkám, že přímo při jednání s Polizei, ale u soudu/správí řízení je to zajímá, jestli to je zakázaný, nebo ne.řidičBOB píše:Jako jakákoliv jiná pevná sada... Je to zabudované v autě tak, že na pohled to vidět není.