Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
stěžuju si na:
a) Vodafone - včera z HU sem skrz roaming (Vodafone HU) posílal důležité SMS do mj. i do Vodafone CZ... nebyly doručeny, ani jedna... přitom SMS do T-mobile CZ i O2 CZ (poslané stejným szpůsobem prakticky ve stejný okamžik) bez problémů doručeny byly
b) na Pirelli Sottozero gen III. - neska mi v dešti ve vyjeté koleji plné vody uletěl předek a ne málo, jen díky tomu nahoře sem to nenamotal do svodidel.... a vůbec se ty gumy po pár tisících kilometrů staly nějaké divné - strašně citlivé na koleje, při brždění i prudkém zrychlování auto kličkuje jak zajíc a začaly krapet hučet.... myslím, že přeci jenom přezuju na letní hned po 1. dubenci... a na příští rok pudou pryč.... Bondéééé, co to máš za zimní na ///M ? jaxem s tím jezdil, se mi zdály velmi, ale opravdu velmi výrazně jistější než ty moje....
a) Vodafone - včera z HU sem skrz roaming (Vodafone HU) posílal důležité SMS do mj. i do Vodafone CZ... nebyly doručeny, ani jedna... přitom SMS do T-mobile CZ i O2 CZ (poslané stejným szpůsobem prakticky ve stejný okamžik) bez problémů doručeny byly
b) na Pirelli Sottozero gen III. - neska mi v dešti ve vyjeté koleji plné vody uletěl předek a ne málo, jen díky tomu nahoře sem to nenamotal do svodidel.... a vůbec se ty gumy po pár tisících kilometrů staly nějaké divné - strašně citlivé na koleje, při brždění i prudkém zrychlování auto kličkuje jak zajíc a začaly krapet hučet.... myslím, že přeci jenom přezuju na letní hned po 1. dubenci... a na příští rok pudou pryč.... Bondéééé, co to máš za zimní na ///M ? jaxem s tím jezdil, se mi zdály velmi, ale opravdu velmi výrazně jistější než ty moje....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Ty Sottozera III mám teď taky obutý a moc mě nenadchly. Hlavně na vodě katastrofa
neska už čínské, bohoušku, čínské....
Tak ono to nebylo snadne. Michelin Alpin 4/5 podle prodejcu (obvolal jsem asi 5-6 eshopu zacatkem listopadu) by mi prisly v pulce prosince coz by bylo pozde, Dunlopy nechcu, Conti se v mem rozmeru nedelaji..tak jsem slapl vedle a poucim se z toho
Mně dneska ukradli peněženku z bundy, v Kauflandu v Německu.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Asi nějaký čmoud... Buď rád, že ti neuřízl hlavu
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Taky se mi něměčtí pokladní velmi omlouvali a bylo z nich cítit, že je to mrzí, ale bohužel se tam tento východní nešvar silně rozmáhá, což mi řekli na něměcký policejní stanici. Tak pozor na to na vašich cestách.
stěžuju si na letní čas, teda na vlastní sklerozu... sem málem zaspal na autobus... valim na kopec...
Asi nikdo nečekal, že by sis tu nepostěžoval...
Ale tentokrát to zasáhlo i mě. Jsem díky letnímu času přišel domů o půl osmé ráno a z neděle asi už moc nestihnu
Ale tentokrát to zasáhlo i mě. Jsem díky letnímu času přišel domů o půl osmé ráno a z neděle asi už moc nestihnu
2.9T RWD