BMW Divize
Re: BMW Divize
uz je prodane. bylo 6 zajemcu, odvezl hned ten prvni
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Tak to byla ta po panu Jandovi. Hned mě to napadlo, protože abych pravdu řekl, jinej šestikvalt třílitr jsem snad prodávat neviděl, všechno pětikvalty
O II 1.9TDI Combi | Ex: [E30]325i P406b [E46]330dT [E32]735iA [E34]525i24V [E34]525i [E34]524td [E34]540iA [E24]635CSi OpelMonza3.0E Trabant601
na cenu jsem se neptal, ale ocekavam, ze za tu uvedenou v inzeratu.
kdyz si vemu, za co ja pred 3 lety prodal kupe se 140t km, tak mi prijde neskutecna.
kdyz si vemu, za co ja pred 3 lety prodal kupe se 140t km, tak mi prijde neskutecna.
Autoforum.cz
Chlopi, fčera a neska při řízení sme měl čas uvažovat.... tak mě napadlo - medvěd nabízí za příplatek do svých novějších modelů (myslím že se tady na AF.cz psalo o neue C-klasse) VĚTŠÍ nádrž.... otázka: nevíte někdo o tom, že by se v OEM/ v aftermarketu vyráběla (legal, tj. s homologací) VĚTŠÍ nádrž pro 3er e91? Stávajících 63 litrů je při mém průměru 12 a více/100 nic moc dojezd ....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Malé nádrže jsou zlo, bohužel to dělají, aby měli nižší sotřebu (v laboratoři), alespoň ten MB je za příplatek zvětšuje. Moje 56 litrů je malá a to se spotřebou vlezu vždy pod 7 litrů. To ty stojíš u čerpačky víc, než na silnici
63 litrov je luxus. Ja mam 52 a rovnaku spotrebu
Pochybujem ze sa tam da natlacit vacsia nadrz. IMO sa to predlzit jedine LPG alebo kanistrom v kufri...
Pochybujem ze sa tam da natlacit vacsia nadrz. IMO sa to predlzit jedine LPG alebo kanistrom v kufri...
Ale to víš, že dá. MB dělá kolik? 80? to už jde. Astra jí má pod sedadly, kdyby byla možnost si třeba trochu zmenšit prostor v kufru "pod podlahou" za třeba 20 litrů, beru všema 10ti.
-
- Pan Řidič
Ty jo, to byla pěkná E46. Takovou bych bral i dneska všemi deseti.
Kde je PJ? Dlouho jsem od něj nic neviděl.
Kde je PJ? Dlouho jsem od něj nic neviděl.
To je sice pekne ze MB robi 80l, ale my sa bavime o e91. 1er ma nadrz pod zadnou lavicou, tipujem ze 3er to bude mat rovako, cize tazko tam vlezie nieco vacsie plug&play