Auto Jarov a i lokální dealer spolupracující s Pyramidou Praha. Nicméně zítra jedu na testovací jízdu do Plzně, kde mají ST v FR na 18" beru celou rodinku takže uvidíme. Mě osobně se ty 18" kola líbí ale vím jak to u nás je rozbité a hlavně máme v blízkém okolí spoustu kostek (Příbram, Dobříš). V tom paketu jsou 18" a já bych chtěl jiný 17" (ty co jsou standart v FR se mi jako jediný nelíbí). Ještě je tu možnost připlatit za aktivní podovozek ale je to jen další kurvítko v autě a asi by mi už i manželka zabalila kufryx2005 píše:Co je to za prodejce? Já jsem řešil, že nechci na Cupru 19" z výroby, tak mi slíbili je prohodit za nějaký 18" který vezmou z auta na salonu. On si větší kola i s gumama vezme nějaký tunner.
Taky zajímavá věc, že jsem poptával informace ohledně LED světel u dovozce, jestli prodloužená záruka na 4 roky kryje i problém s LED - a vůbec jestli na to záruka je, nebo se to bere jako spotřebák. Zatím mi poslaly že chtěji VIN kod mé Fabie Což nechápu proč bych jim měl dávat...
BTW: Neví někdo náhodou ulici v Plzni která je z kostek v okolí Šmuclera ?