BMW Divize
Re: BMW Divize
e46 330Ci cabrio bude vyrazne pomalejsi, protoze ma snad +150 kilo proti sedanu.
bud je to na kochacku, pak Ci, nebo na jezdeni a pak Z4
bud je to na kochacku, pak Ci, nebo na jezdeni a pak Z4
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Preco neni vo vyberovom Z4 cabrio?! Kombinacia obojeho?
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Bond007: Před Velikonocemi mám domluveno svezení Z4 roadster, což bude jízdně hodně podobné coupé. Cabrio 330 Ci zatím nemám možnost, ale budu se snažit.
Snowman000: Když cabrio, tak klasiku se 4 sedadly a kufrem, aby se dalo dojet k moři a tam si to užívat. Jak píše mmira víc na kochačku. Když Z4, tak coupé, které mi přijde víc klasika a je ojedinělé. A potom, takhle mohu koupit jedno teď a další třeba v budoucnu. Klidně bych si dovedl představit mít obojí:-)
Snowman000: Když cabrio, tak klasiku se 4 sedadly a kufrem, aby se dalo dojet k moři a tam si to užívat. Jak píše mmira víc na kochačku. Když Z4, tak coupé, které mi přijde víc klasika a je ojedinělé. A potom, takhle mohu koupit jedno teď a další třeba v budoucnu. Klidně bych si dovedl představit mít obojí:-)
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Jasne chapem, tak ked bude casom aj aj...ale 4 miestnu kochacku bych bral mozno skor...
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... 55599.html
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... 55599.html
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
neska první "nonstop" tisícovka km na KW V1.... nejen po kvalitních dálnicích, ale jak píšu, mj i po HU tankodromech... je to tvrdé, drncavé ale ne ažtakmoc.... nevylez sem z toho ani hluchej, ani rozbitej....
akorát ňa sere, jak (díky tužšímu podvozku) nečo drnčí v kufru... budu to muset najít a zahlušit...
akorát ňa sere, jak (díky tužšímu podvozku) nečo drnčí v kufru... budu to muset najít a zahlušit...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
A co "pětimístnou" klasiku s kufrem? http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... c&t=144273jerry píše:Bond007: Před Velikonocemi mám domluveno svezení Z4 roadster, což bude jízdně hodně podobné coupé. Cabrio 330 Ci zatím nemám možnost, ale budu se snažit.
Kurňa bejt to kupé, je to ještě lepší - rv 2004, tzn. už 6kvalt a na fotkách vypadá skvěle...
e36 328i coupe
hele, auto s rodokmenem. to kdysi patrilo nasemu sefredaktorovi
Autoforum.cz
heh a ke vsemu to foti u nas na ulicimmira píše:hele, auto s rodokmenem. to kdysi patrilo nasemu sefredaktorovi
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...