![Obrázek](http://www.hubcap-tire-wheel.com/images/2011/tires/Kumho-Ecsta-V700.jpg)
Dříve M135i, nyní ///M2
Re: 125d vs M135i
JPP: prý úplně nejlepší guma s CE homologací pro běžný provoz je v současnosti Pirelli Trofeo R
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Když bude mokro, zůstanu doma ![Silly 8-}](./images/smilies/35.gif)
![Silly 8-}](./images/smilies/35.gif)
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
MZ: ale jako je vidět, že máš vkus. Na normální ježdění PilotSport a na kravení tyhle Kumha
.
![Thumbs up! :-bd](./images/smilies/113.gif)
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). ![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
Mokro jim imo vadit nebude. Ale vrstva vody, kterou odvedou bude spíš vrstvička.
RWD
Fčíl sem se díval - to Trofeo R má treadwear (UTQG) enem 60 !!! Ty woe, to bude lepiffka... akoráth sa zdá, že je tam velmi omezený výběr velikostí....pavproch píše:JPP: prý úplně nejlepší guma s CE homologací pro běžný provoz je v současnosti Pirelli Trofeo R
![Broken heart =((](./images/smilies/12.gif)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Jestli se to bude vyvíjet tímto směrem, tak za chvíli zrovna můžete jezdit na závodním slicku
. Ty Kumha mají dokonce Treadwear 50...
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). ![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
dle zkusenosti jednoho zdejsiho jezdce se trofea po "par km" doslova rozpadla - zacaly se z nich rvat velke kusy gumy. dost zklamani po Corsach.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Semisliky Kumho jsou výborné zimní gumy
Teda nenapadlo by mě, že s nima pojedu po souvislé vrstvě sněhu, stabilizace šílela, brzdná dráha neměřitelná. Naštěstí od FM už to bylo jen kašovité.
Tak dlouho jsem do kolbenky ještě nejel.
Teda nenapadlo by mě, že s nima pojedu po souvislé vrstvě sněhu, stabilizace šílela, brzdná dráha neměřitelná. Naštěstí od FM už to bylo jen kašovité.
Tak dlouho jsem do kolbenky ještě nejel.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3