BMW Divize
Re: BMW Divize
taxem nakonec to stáhnul dolů ešče víc - aktuálně -30mm vepředu i vzadu... a je to fakt boooží.... akoráth mám krapet problém... teda vlastně dva, bo nepřejedu přes práh v garáži ve firmě... ale ten druhý problém už vím jak řešit...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
-
- Pan Řidič
Jo, lze je manuálně seřídit šroubovákem pod kapotou.pavproch píše:taxem nakonec to stáhnul dolů ešče víc - aktuálně -30mm vepředu i vzadu... a je to fakt boooží.... akoráth mám krapet problém... teda vlastně dva, bo nepřejedu přes práh v garáži ve firmě... ale ten druhý problém už vím jak řešit...
Jak nízko teď jsi? Od středu kola po blatník? My máme emkový podvozek na témže autě a dá se na to zvyknout. Šel bych ještě o 10 mm níž, no, ale to bychom ke garáži asi nevyjeli. A takže KW V1 super, jo?
neměřil sem to od země nebo od středů kol... mezi pneumatikou a lemem blatníku mám vertikálně 15 mm vepředu i vzadu odpoledne sa budu motat kolem auta, tak to změřím
jj, KW V1 se mi jeví jako velmi zdařilý kompromis mezi jízdníma vlastnostma a komfortem s preferencí toho prvního.
jj, KW V1 se mi jeví jako velmi zdařilý kompromis mezi jízdníma vlastnostma a komfortem s preferencí toho prvního.
sleduj prosim zivotnost tech tlumicu.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
jj, vzhledem k mýmu nájezdu myslím že to ani nebude dlouho trvat...
EDIT: KW má v ceníku i samotné tlumiče jako ND
EDIT: KW má v ceníku i samotné tlumiče jako ND
taxem naměřil něco mezi 340 a 342 mm (metrem, čili nepřesnost jaxfiňa)
a světla sem fpoho srovnal tím štelovacím šroubem v každém z nich (má dostatečný rozsah)
a světla sem fpoho srovnal tím štelovacím šroubem v každém z nich (má dostatečný rozsah)
Takže už mi zbývají udělat enem dvě drobnosti: geoška sa dělala při -15mm, takže ji pro -30mm nechám udělat znova a ešče musím najít zdroj slabého povrzávání v zadní nápravě na výmolech v malé rychlosti...
Proč to vůbec maskujou Z těch uniklých fotek to vypadá na stejně nepovedený design jako u E65/66..
pp: Radši s tim zajeď na regloskop, ať to máš pořádně seštelovaný
pp: Radši s tim zajeď na regloskop, ať to máš pořádně seštelovaný
-
- Pan Řidič
Zrovna náhodou jsem pročítal E90post, ostatně jako každý den, a jeden týpek měl problémy se zadní nápravou jako ty po instalaci KW. Říkal, že přišel na to, že zakopaný pes byl v item nr. 3:... Třeba ti to pomůže.pavproch píše:Takže už mi zbývají udělat enem dvě drobnosti: geoška sa dělala při -15mm, takže ji pro -30mm nechám udělat znova a ešče musím najít zdroj slabého povrzávání v zadní nápravě na výmolech v malé rychlosti...
Fixed the rear suspension squeak, wasn't the shock mounts...
turned out to be the ball joint (driver side) on the camber arm, item 3...apparently its very common