d1.8t: měkoto - jsi "zmlsanej" dlouhejma kvaltama. Ctr 4900 a ani potah to nemá od tebe nějak extra daleko (ignis 4150).
Jen aby to nezapadlo:
jarka píše:Štěstí přeje připraveným, tak jsem si říkal že možná by bylo dobrý už začít pomalu plánovat kdy bychom si zas mohli zajezdit. Vzhledem k tomu, že je to dost dopředu, tak asi nejjednodušší bude přes doodle. Tak prosím kdo ze 100% má zájem tak nahoďte nick a kdy by se vám to hodilo tu: http://doodle.com/7xizhzkhas6brwcn. Zase přes dopoledne, někde kolem 10-13.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
jarka píše:mmira: jsi tajemný jak hrad v Karpatech, co to teda je?
Focus 2.0i trend 3D z roku 99. loni jsem potreboval auto s kouli na tahani voziku. natrefil jsem na tohle, zespodu to bylo dost orezle a stalo 50% porizovaci ceny vsechnu tu rez nechat zmizet. ted jsem tomu nechal poradne otestovat podvozek a po 15 letech a najetych 120t km je to vcetne tlumicu cajk. jen tycky stabiku mlati, tak je necham vymenit.
to auto me dost bavi, tak z puvodne ciste pracovniho kone se postupne stava oblibena hracka.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
jarka píše:Štěstí přeje připraveným, tak jsem si říkal že možná by bylo dobrý už začít pomalu plánovat kdy bychom si zas mohli zajezdit. Vzhledem k tomu, že je to dost dopředu, tak asi nejjednodušší bude přes doodle. Tak prosím kdo ze 100% má zájem tak nahoďte nick a kdy by se vám to hodilo tu: http://doodle.com/7xizhzkhas6brwcn. Zase přes dopoledne, někde kolem 10-13.
Mně je to v týdnu téměř jedno. Jen to potřebuji vědět trochu dopředu. Kamarád by jel taky a ten to má trochu omezenější. Oba jsem nás doplnil do tabulky. Jmenuje se Tomáš .
BMW 330i, e46 sedan, FL, M-paket II, Black Sapphire Metalic, Alcantara, kola Style 72 a 73
koukam do toho kalendare a v podstate je mi to na jednu stranu jedno, na druhou se mi do toho vzdy muze neco vecpat. takze to necham na vetsine a pak uvidim
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
No čekal jsem, že to bude složitější, takhle se zas líp domluvíme . Zatím bych to viděl na 21. nebo 23.4. Ještě tak 14 dní počkám a pak to zajednám napevno.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).