Czechring - jarní poježdění
Re: Czechring - jarní poježdění
fajn.
neboj, do zeli ti nepolezu, muj "novy" wagen stal asi tolik, co jeden servis na M3
neboj, do zeli ti nepolezu, muj "novy" wagen stal asi tolik, co jeden servis na M3
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Jako mám tajný japonský tip - no uvidíme...
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
ee, japonsky neni.
a hlavni tuningova uprava? ma to kouli
a hlavni tuningova uprava? ma to kouli
Autoforum.cz
Už je to v kupě?mmira píše:Jarko, jaro se blizi
Ja poridil novy okruhovy nastroj s 2.0 atmo, FWD a manualem, tak bych ho zajel odzkouset .
RWD
az na par drobnustek, ktere se doladi pristi tyden - puvodni domnenka se potvrdila, krome rzi tomu nic nebylo, po mechanicke strance temer idealni stav.
Autoforum.cz
mmira: jsi tajemný jak hrad v Karpatech, co to teda je?
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Takže dobrá koupě. To je fajn.mmira píše:az na par drobnustek, ktere se doladi pristi tyden - puvodni domnenka se potvrdila, krome rzi tomu nic nebylo, po mechanicke strance temer idealni stav.
RWD
Štěstí přeje připraveným, tak jsem si říkal že možná by bylo dobrý už začít pomalu plánovat kdy bychom si zas mohli zajezdit. Vzhledem k tomu, že je to dost dopředu, tak asi nejjednodušší bude přes doodle. Tak prosím kdo ze 100% má zájem tak nahoďte nick a kdy by se vám to hodilo tu: http://doodle.com/7xizhzkhas6brwcn. Zase přes dopoledne, někde kolem 10-13.
U mě jako obvykle. Potřeboval bych to jarní ježdění posunout do léta.
A to už mám připravený řešení pro přejezdy. Ujet za den 500km po silnicích, když mi to ve 130km/h točí 4400ot. je nepříjemná představa.
A to už mám připravený řešení pro přejezdy. Ujet za den 500km po silnicích, když mi to ve 130km/h točí 4400ot. je nepříjemná představa.
RWD