zábavné auto do 25 tisíc
zábavné auto do 25 tisíc
Zdravím, právě jsem udělal řidičák a hledám pro sebe nějaké zábavné auto. Na koupi mám 25 tisíc, na servis hned po koupi (oleje, filtry...) mám peníze bokem. Po silnicích už mám od 15ti najeto bezmála 80tis. km v mopedautíčku, neříkám o sobě jaký jsem řidič, jak jsem vyježděný, ale zkušenosti na silnici už mám... Pár aut ve výběru už mám, takže bych potřeboval hlavně zkušenosti s jednotlivými modely a motorizacemi, jiným nápadům se ale nebráním! Hledám auto, které bude mít přes 75 koní, čím těžší, tím výkonější... S tímhle rozpočtem ani nepočítám s tím, že by to auto bylo bez chyb ale čím lepší protikorozní ochrana, tím lépe
Ve výběru jsou:
Toyota Corolla 3dv. 1.3
Ford Fiesta
Renault Clio
Peugeot 106
Golf 3
Renault Megane Coupe 1.6 16v, 2.0 8v/16v
Citroen Saxo 1.4 VTS
VW Polo 6n1 1.4 16v (na internetu jsem za tyto peníze bohužel našel jen jedno)
Opel Astra G 1.4 16v, 1.6 16v, 1.8 16v
Děkuji za vaše rady a tipy
Ve výběru jsou:
Toyota Corolla 3dv. 1.3
Ford Fiesta
Renault Clio
Peugeot 106
Golf 3
Renault Megane Coupe 1.6 16v, 2.0 8v/16v
Citroen Saxo 1.4 VTS
VW Polo 6n1 1.4 16v (na internetu jsem za tyto peníze bohužel našel jen jedno)
Opel Astra G 1.4 16v, 1.6 16v, 1.8 16v
Děkuji za vaše rady a tipy
Re: zábavné auto do 25 tisíc
Z toho, co tam máš by bylo nejlepší to Polo, ale odpověděl jsi si už sám, žes ho za ty peníze nenašel. Tak bych přišetřil, zatím chodil pěšky a hledal, s přibývající sumou se najde i to Polo.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Problém auta za 25 tisíc je, že nebude stát 25, ale mnohem víc, protože za tyhle prachy se prakticky nedá koupit moc aut typu naleju benzín/naftu a jedu. Jinak z těch aut co si napsal jsou, nebo spíš byly docela všechny gůt, když sjeli z pásu. Takže v téhle sortě bych sondoval, ale jak říkám, můžeš si koupit pěknou kasičku, takže za 25 bych ani nekoukal na zábavnost, ale na co nejlepší stav i kdyby to mělo bejt nejnudnější auto co je (jen bych se vyhnul Multiple i kdyby byla za 10 )
Šel bych po něčem z trojice Fiesta, Saxo, 106. To jsou auta se kterýma by mohla být trochu sranda.
http://www.sauto.cz/osobni/detail/ford/ ... oFrom=list
http://www.sauto.cz/osobni/detail/ford/ ... oFrom=list
RWD
z vyberu jedinen saxo/106. 800 kg, rizeni bez posilovace, zabavne to je i s 1,1i. v jakem stavu se to ale da koupit za tyhle penize...
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Přidám oblíbeného outsidera - Fiat Punto, Brava - zvlášť Brava se dobře řídí a dá se i s 1,8 čkou.
O mém oblíbeném Roveru ani nemluvě . Když tak mluvím o Roveru, co Honda (Rover s Hondou kooperoval) ?
O víkendu jsem si přivezl tohle a nestálo to ani polovinu z 25000,-
Motor 1,6/ 90kw.
O mém oblíbeném Roveru ani nemluvě . Když tak mluvím o Roveru, co Honda (Rover s Hondou kooperoval) ?
Motor 1,6/ 90kw.
MG - radost až na kost.
Za me Saxo, skvela zabava za par korun
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Co je to za Hondu?KDB píše:Přidám oblíbeného outsidera - Fiat Punto, Brava - zvlášť Brava se dobře řídí a dá se i s 1,8 čkou.
Motor 1,6/ 90kw.
Můj výběr se teď tedy smrsknul na Saxo, pro jeho váhu, a Astru, pro kterou mám slabost díky "modernějšímu" vzhledu. Máte nějaké zkušenosti s motorem 1.4 16v VTS v Saxu? A jaký motor by jste by doporučili do Astry? Co jsem zatím vyčetl tak 1.6 16v žerou olej a 1.8 16v trpí na řídící jednotky... na tu 1.4 jsem zatím nic špatného neslyšel, ale její výkon není kdo ví jaký.
Honda znacky RoverMcLewin píše:Co je to za Hondu?KDB píše:Přidám oblíbeného outsidera - Fiat Punto, Brava - zvlášť Brava se dobře řídí a dá se i s 1,8 čkou.
Motor 1,6/ 90kw.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/