BMW Divize
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: BMW Divize
downsize už i pro V8: http://www.autoforum.cz/predstaveni/bmw ... alo-cekat/
...a být pavproch, tak nejezdím do IRL nebo si přelepím to 316i na skutečnou motorizaci
http://www.autoforum.cz/zajimavosti/irs ... mu-motoru/
...a být pavproch, tak nejezdím do IRL nebo si přelepím to 316i na skutečnou motorizaci
http://www.autoforum.cz/zajimavosti/irs ... mu-motoru/
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tak už sem s bramborem jel - sic jen kousek (cca 25km, rovné dlouhé úseky po kvalitním asfaltu i serepetiny do Soláňe po "českém" asfaltu, na úplně nových letních Pzero) - Jo! Jo! Jo! Podvozek výrazně ztuhnul a zpřesnil se.... první pocity sou veskrze pozitivní - mmirovi navzdory: "JE to motokráva"... sic taková přerostlejší a těžší, ale pro mě prostě je..... fčíl mi to Michal přezuje z5 na zimní a přes týden budu mít dostatek času to pořádně vyzkušať...
tu motokravu bych ti klidne i odkyval
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
šak taky proto píšu motokráva...
Tak i druhý dojem (už z5 na zimních) je taky pozitivní... velmi s emi to jízně (podvozkově) fčíl líbí... možná ještě driopnu předek tak o centimetr aby se to víc "nahrbilo"...
A nejdůležitější zpráva dne: aji do garáže přes terénní zlom s tím zajedu, sice je tam enem centimetr (proto píšu o tým snížení předku)....
A nejdůležitější zpráva dne: aji do garáže přes terénní zlom s tím zajedu, sice je tam enem centimetr (proto píšu o tým snížení předku)....
Proč jsi znovu přezul na zimní?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
bo pozítří jedu přes Vysočinu a nehodlám sa dohadovat s PaChama o nutnosti zimní výbavy.... a vůbec zima je (pro mně) plném proudu, ešče několikrát pojedu da ta3 a do francie na lyže...
tak i třetí dojmy sou všeobecně pozitivní.... auto je výrazně, ale opravdu výrazně jistější i na úplným tankodromu a na kvalitním asfaltu se stalo o hoooodně moc zábavněším.... rychlý nájezd do zatáčky na roletě pod plným brzdama = srandy kopec...
akorát ty źimní gumy to krapet kazí, dyž je venku 14st.... a taky mi to krapet pokazilo !!náledí!! (venku slunko, teploměr ukazoval plus 8) v lese před a za Bílou.... zvláště to za bílou (těsně předtím než ňa PaChové, teda Pach s Pachovou stavěli) - za prudkou zatáčkou, přes celou šířku cesty....
akorát ty źimní gumy to krapet kazí, dyž je venku 14st.... a taky mi to krapet pokazilo !!náledí!! (venku slunko, teploměr ukazoval plus 8) v lese před a za Bílou.... zvláště to za bílou (těsně předtím než ňa PaChové, teda Pach s Pachovou stavěli) - za prudkou zatáčkou, přes celou šířku cesty....