BMW Divize
Re: BMW Divize
jj, m4Zlik je e89 s plechostřechou, jak píše arnie, 3.0i, z výroby holátko, dodělal sem mu komplet m-paket ext. i int.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Dík, já to bral podle podpisu. Pokud se nepletu, tak E85 i E86 měli taky motor N52 a byly i v M-verzi. Tak hodně šťastných km, já tak nějak pořád pokukuju po E86. Ale jsem hrozně nerozhodnej. Tuhle byl rozhovor s Ondrou Bankem a ten taky říkal, že má honičku si i vybrat jídlo v hospodě. Tak mi potěšilo, že nejsem sám
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
technická, M verze mají motor S54
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
No jasně, znáš to M-verze měli jinej motor, už i objemově. Ale nebyly taky E86 jenom s M-paketem? To se ptám, nevím? Raději mi napiš tvůj názor na E86? Šel bys do ní?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
jednoznačně!
jinak asi každé bmw lze pořídit s M-paketem (aktuálně i dvojku active tourer ) ... což ovšem samozřejmě vypadá jinak než M verze
jinak asi každé bmw lze pořídit s M-paketem (aktuálně i dvojku active tourer ) ... což ovšem samozřejmě vypadá jinak než M verze
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Tady sa někdo ale škaredě, velmi škaredě opičí.... a ani "royalties" mi neplatí....
Taxem už brambora aji viděl - staticky, všechno se podařilo naisntalovat, na provní pohled nění snížení (KW V1) nijak patrné... JPP (michalův kolega říkal, že michal řídil a říkal) = prý je to fčíl podvozkově hodně blízké k motokáře.... a ještě jedna premiéra - poprvé sem to viděl na letních 18" Ultraleggera a kura pěkné....
Akoráth prý zapoměli na ten EGR, no...
No nic, už sa těším na pondělí, až si to od michala převezmu a projedu....
Páč v týdnu pojedu na otočku Pilzeň, tak to pořádně testnu...
Akoráth prý zapoměli na ten EGR, no...
No nic, už sa těším na pondělí, až si to od michala převezmu a projedu....
Páč v týdnu pojedu na otočku Pilzeň, tak to pořádně testnu...
ten tvuj mechos je neskutecny pohadkar. zni to asi jako ze Z4 se zkracenym difem jede jako okruhova M3.pavproch píše:...prý je to fčíl podvozkově hodně blízké k motokáře...
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
tak to sou už teda dva pohádkáři, bo každou z těch hlášek pronesl někdo jiný...
jsou to pohadkari a chteji ti udelat radost
Autoforum.cz