Nové Subaru Impreza 2012 - posun k průměrnosti?
Nové Subaru Impreza 2012 - posun k průměrnosti?
http://www.autoforum.cz/bleskovky/subar ... ve-imprezy
..že by Subaru ztratilo poslední zbytky specifického designu ?
(já vím,je to OT ,ale nechci kvůli takovému "drbu" zakládat nové téma)
// Myslim, ze nova Impreza si sve tema urcite zaslouzi. Pridal jsem navic odkaz na cesky psany clanek, ktery bude pro ctenare zrejme srozumitelnejsi nez anglincky - pjanda
..že by Subaru ztratilo poslední zbytky specifického designu ?
(já vím,je to OT ,ale nechci kvůli takovému "drbu" zakládat nové téma)
// Myslim, ze nova Impreza si sve tema urcite zaslouzi. Pridal jsem navic odkaz na cesky psany clanek, ktery bude pro ctenare zrejme srozumitelnejsi nez anglincky - pjanda
Re: Nové Subaru Impreza 2012 - posun k průměrnosti?
A pridam svou reakci - jsem velmi nemile prekvapen, cekal jsem spise posun vpred nez dale vzad. Toto vypada naprosto konfekcne. Pokud bude jizdni projev stejne atraktivni jako vzhled, to se mame na co tesit...
Jinak to neni drb, ale oficialni odhaleni. Takze realita uz o mnoho lepsi nebude.
Jinak to neni drb, ale oficialni odhaleni. Takze realita uz o mnoho lepsi nebude.
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
no tak vo verzii STI s mohutnými nárazníkmi, poriadnmi kolesami, nasavávaním na kapote a zadným krídlom by to ešte mohli zachrániť....
PJ: tak pote, co toyota prevzala zancny podil na chodu, se dalo cekat, ze se pujde jinym smerem. Nicmene je to taky pro mne krok vzad, ale zase kdyz se clovek podiva na soucasny design sedanu, tak je to takove na stejne hrozne tema. Toto mi z profilu pripomina corollu sedan minule genreace.
- Aštar Šeran
- Řidič začátečník
brasci: Napadlo mě to samé, toto je zjevně konfekční verze bez sportovnějších ambicí. Před unáhlenými reakcemi bych vyčkal na uvedení STI.
TSI
musí byť, inak by celá impreza nemala zmysel...
goes: Toyota je dobre srovnani, pripomina mi to rysy soucasne Camry - velke nudne nic...
Jen nechapu, jaky ma smysl delat dalsi Toyotu, jedna konzervativni znacka snad staci...
brasci: To asi ano, ale Impreza mela vzdy trochu vyssi ambice uz v zakladnich provedenich. Toto vypada nesmirne zakriknute...
Jen nechapu, jaky ma smysl delat dalsi Toyotu, jedna konzervativni znacka snad staci...
brasci: To asi ano, ale Impreza mela vzdy trochu vyssi ambice uz v zakladnich provedenich. Toto vypada nesmirne zakriknute...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
pjanda: to rozhodne, ja súhlasím... len hovorím, že nad STI verziou ešte netreba lámať palicu... to až príde
- Aštar Šeran
- Řidič začátečník
Pjanda: Já bych naopak řekl, že impreza byla ve všech generacích v základních verzích přehlídkou designové šedi a průměrnosti, takže velká změna se nekoná.
TSI