Suzuki obecně

Honda, Hyundai, Kia, Mitsubishi, Subaru, Toyota ad.
Odpovědět
jerry
Letec

Re: Suzuki obecně

Příspěvek od jerry »

Po ujetých 1000 km mohu potvrdit, že volba kotouče Zimmermann (plné) a destičky Brembo Xtra brzdí parádně.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Neodolal jsem a byl jsem konečně zkusit sportíka v Mostě. Vždycky max 2 ostrý kola a pak jedno chladící. První stint takový seznamovací, s kámošem na palubě a bylo to spíš o kecání než nějakých výkonech - i tak byl nejlepší čas celkem ucházejících 2:11.5. Pak jsem už jezdil sám a bylo z toho několik kol kolem 2:09 a nejlepší 2:08.76. Auto obuto na obyčejných matadorech hectora (docela stylový v ďolíku pod matadorem :) ), desky brembo xtra a nazbrojeno (svor, převod, setrvák, b6 a geo). Nedá se od toho očekávat s ohledem na výkon nějaká extra rychlost, ale bylo to fakt zábavný. Svor krásně svoroval a lepil předek k silnici a když se to sunulo, tak pěkně neutrálně všema kolama. Suma sumárum spokojenost, neztratil se ani na velkým okruhu :) .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Gratulace k zážitku. Potvrzuju, že kombinace desky brembo xtra a kotouče zimmermann je hodně dobrá. Mám ji od léta vpředu, vzadu mám desky hella pagid a kotouče zimmermann. Ať nám sportík dál dělá radost.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Odpovědět