Suzuki obecně
Re: Suzuki obecně
Zimmermann mi teda vydrželi jen necelých 30 tis km. Ale fakt je, že v kombu kotouče Zimmermann + desky Hella Pagid to brzdí super, za studena i za tepla, žádný pískání a jiné zvuky. Budu volit mezi sadami Zimmermann/Brembo Xtra nebo Brembo/Brembo Xtra. Spíš se kloním k první variantě, mám ještě pár dní na rozmyšlenou, budu objednávat příští týden v rajchu. Kotouče určitě bez děrování či drážkování.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Ja som nedávno robil brzdy, kotúče som ešte nechal originál Suzuki, Brembo X dosky (díky jarka), vymenené vodiace čapy a za mňa spokojnosť, ale nie som žiadny závodník.
Suzuki Swift Sport 1.6 5D ZC32S
Tak asi budu dělat na swiftu nejen brzdy Po přejetí příčného prahu krokem jsem zastavil a dával přednost, řazení bylo jako "gumové", nešel mi zařadit 1.ani 2.stupeň. Měl jsem to před barák 500 metrů, tak jsem se opatrně rozjel na 3.stupeň, na další křižovatce už zařadit 1.a 2.stupeň šel, ale šaltrpéka pocitově pořád špatná. Po zaparkování jsem zjistil, že vůbec nejde dát zpátečka Okamžitě šaltrpáka vyskakuje zpět do středové polohy. Co myslíte, že je to?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Připrav se na revizi převodovky, levné to nebude.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Veľmi častá chyba je práve toto:
https://www.ebay.co.uk/itm/395474306472 ... mUQAvD_BwE
Ak to bude niečo horšie a treba rozobrať prevodovku, tak tam rovno môžeš dať aj kratší stály prevod
https://www.ebay.co.uk/itm/395474306472 ... mUQAvD_BwE
Ak to bude niečo horšie a treba rozobrať prevodovku, tak tam rovno môžeš dať aj kratší stály prevod
Suzuki Swift Sport 1.6 5D ZC32S
Dobré je, že jsem dojel před barák a nezůstal viset na cestě. Na ulici to dělat určitě nebudu. Zítra se objednám do servisu, ten je kousek, tak tam snad pak dojedu. Uvidíme, co to bude, na suzuki foru píšou o táhlu řazení. Ani ty plastové díly v mechanismu řazení nevypadají, že by přežily věky. Tam někde bych to šacoval.
denis: Na suzuki foru jsem teď dostal stejný tip. Podle popisu problému by to mělo být vono https://www.youtube.com/watch?v=L1rcxIU2WnI Zatím jsem se nikam neobjedlal, až se za 10 dní vrátím z rajchu (jedu za chvíli oktávkou), tak to rozeberu a pokud to bude ten problém, tak to objednám a při dalším pobytu v Česku vyměním svépomocí.
Tak to by bylo fajn, kdyby to byla taková relativně blbost, protože když mi na sklápěčce začaly vypadávat kvalty, stálo mě to 250
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Jojo, taky už jsem zažil na mým sportíku . Zdálo se mi, že to nějak nejede a nakvedlal jsem tam 3ku, odjel ze stání a zůstal na křižovatce . Naštěstí to bylo u garáže, tak jsem si došel pro golu a podle youtube rozdělal střední konzolu a provizorně jsem to spravil elektrikářskou stahovací páskou. Je tam taková gumová podložka, co se vyjebe a pak vypadne jeden lanovod a jde řadit jen 3-4. Zajel jsem s tím do suzuki a tam mi jako jedinou alternativu nabídly nový lanovody za 11k myslím, plus práce. S díky jsem odjel ke kámošovi co mi vytočil ze silonu malou podložku, kterou jsem tam na čepu zajistil ségrovkou. Celá anabáze trvala 2h, kdybych nejel do suzuki, ale přímo ke kámošovi tak za hoďku hotovo. Mám to tam už druhým rokem.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Stačil jsem to rozebrat ještě před odjezdem a je to přesně ta závada Nechám si z GB poslat ten kroužek, co odkazoval denis. Díky Bude na mě v Česku čekat, až přijedu a hned ho tam dám. Těch 50 éček i s dopravou dám v pohodě. Co je to proti cenám ofiko servisu. A hlavně, když to není repase celé převodovky, jak psal M.Z. I když já od počátku tušil, že je to něco s táhlem a byl jsem celkem v klidu. Jinak teda to plastové řazení je jako z dětskýho autíčka, s tím se Japonci moc nepochlapili