Mazda MX5 (Miata)
Re: Mazda MX5 (Miata)
Jo, jakmile je tam vyhřívání tak jsou sedáky o několik zásadních cm výše.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Dnes po mesiaci znovu v MX-5 a na snehu je to taka mega prdel ze az!!!
Sedim prdelou niekde kde XV nema este ani podlahu a tych 300kg rozdielu pri cca rovnakom vykone je tiez krasne citit
Toho snehu uz tu v BA zase moc nie je akutalne a neboli ziadne velke dorifto, ale ten svor je neskutocna pomoc a proti E46 je to fakt o hodne akcnejsie
Sedim prdelou niekde kde XV nema este ani podlahu a tych 300kg rozdielu pri cca rovnakom vykone je tiez krasne citit
Toho snehu uz tu v BA zase moc nie je akutalne a neboli ziadne velke dorifto, ale ten svor je neskutocna pomoc a proti E46 je to fakt o hodne akcnejsie
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Jo porad nemuzu vychytat fajn pocasi, kdyz snezilo tak jsem byl v praci a nebo je noc a to se mi vyrazne hur klouze. Letos to je zatim s klouzackou slabsi :-/
Muze to byt fajn zazitek v mrazu za snehu v kabriu
Muze to byt fajn zazitek v mrazu za snehu v kabriu
se střechou to není rozdíl a bez střechy to je tak na nachlazení
Pravda vyděsí
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ja tam mam HT takze vietor vo vlasoch nemam no
Konecne su spolu
Konecne su spolu
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
já též, ale HT nebo plátěná střecha imho není moc rozdíl. Teda kromě toho, že s HT je před zadním oknem víc odkládacího prostoru
Pravda vyděsí
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Jo to jo, ale obrovsky rozdiel je aj vyhlad dozadu, HT ma krasne siroke okno, naproti tomu ST ma len taku malu kukanu
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Začínám přemýšlet o změně vozovýho parku a zatím jsem tak na 90% rozhodnutej pro MX-5 NB, ideálně po FL a rozhodně s 1,8 a LSD. Na běžný ježdění budu mít jinej povoz, tak mě láká si vzít na letní ježdění něco víc hravýho než E46, láká mě ta malá váha
Mohl by někdo z majitelů shrnout nějaký typický bolístky u NB 1,8? Nebo na co konkrétně si dávat u nákupu pozor? Nemyslím obecný věci, ale specialitky NB. Je na motoru podobná věc alá VANOS u BMW, který by se mělo někdy přetěsnit, nebo ten VVTI (nebo jak to je) je bezúdržbovej? Jak třeba poznám při projížďce špatnej samosvor? Je nějaký typický bolavý místo na střeše?
Zatím jsem zjistil problém v podobě rezavejch nosníků, to mě trochu děsí.
Díky moc za rady
Mohl by někdo z majitelů shrnout nějaký typický bolístky u NB 1,8? Nebo na co konkrétně si dávat u nákupu pozor? Nemyslím obecný věci, ale specialitky NB. Je na motoru podobná věc alá VANOS u BMW, který by se mělo někdy přetěsnit, nebo ten VVTI (nebo jak to je) je bezúdržbovej? Jak třeba poznám při projížďce špatnej samosvor? Je nějaký typický bolavý místo na střeše?
Zatím jsem zjistil problém v podobě rezavejch nosníků, to mě trochu děsí.
Díky moc za rady
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
Tak to netuším, koupil jsem jí s 26kkm a sněhu (soli) se vyhýbám, tak doufám že jí kondice ještě chvíli vydrží... Obecně je to ale jednoduchý a na údržbu rozumě nákladný auto.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).