Mazda MX5 (Miata)

Honda, Hyundai, Kia, Mitsubishi, Subaru, Toyota ad.
Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Mazda MX5 (Miata)

Příspěvek od řidičBOB »

No pain, no gain.
Vespa time \m/
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

Škodovka nebola prvá so škrabkou na okno :ymhug:
Obrázek
(krytka pre OBDII a nejaku tu poistku, ale je zahnuta presne podla čelneho okna) ;;)
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

První kousky MX-5 RF budou V ČR snad v lednu. Jsem na ní zvědav, na novou MX-5 veskrze kladná hodnocení. Těch 40 kg navíc by nemělo nic zhoršit, předchozí NB i NC verze byly i tak těžší. Jezdil jste někdo novou MX-5 ND? Líbí se mi moc, ale chci auto s pevnou střechou. Nová targa by měla být větruodolnější i při otevřené střeše, zbytek by měl fungovat jako windshot. Rozhodně se s ní chci svézt a pak uvidím ;)
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Jezdil a bylo to super. Hned potom jsem přesednul do mojí nb a těch 400k navíc bych za to asi nedal (o tolik lepší zas není). Pokud ti peníze nevadí a chceš jí provozovat celoročně tak je nová ale určitě super volba.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

jerry píše:První kousky MX-5 RF budou V ČR snad v lednu. Jsem na ní zvědav, na novou MX-5 veskrze kladná hodnocení. Těch 40 kg navíc by nemělo nic zhoršit, předchozí NB i NC verze byly i tak těžší. Jezdil jste někdo novou MX-5 ND? Líbí se mi moc, ale chci auto s pevnou střechou. Nová targa by měla být větruodolnější i při otevřené střeše, zbytek by měl fungovat jako windshot. Rozhodně se s ní chci svézt a pak uvidím ;)
Pokud chces plechovku tak jeste byla nejaka informace ze bude fiat 124 coupe.
http://www.autoblog.com/2016/08/24/fiat ... on-report/ Popravde maly torbomotor by mi u podobnyho auta docela sedl.
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

A to mně by právě to turbo vadilo. Přiznám se, že jsem v miatě ještě nejel. Ale jestli oslovila tolik fandů, tak to to asi o něčem bude. Varianta targa je vlastně plechovka a možnost jízdy bez střechy tu je. Každopádně se těším na svezení, zajíci v pytli kupovat nebudu.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

jerry píše:Ale jestli oslovila tolik fandů, tak to to asi o něčem bude.
Nějak takhle jsem uvažoval taky, když jsem ji kupoval (resp. jsem si říkal, že přeci nemůžou být všichni motorističtí novináři úplně blbý :D ). A hle nebyli :) . Ještě bych dobře rozmyslel potřebu targy, jsem si třeba na začátku říkal, že když to kupuju s hardtopem tak budu jezdit jen s ním a zcela výjimečně bez střechy - a je to úplně naopak. Hardtop je na půdě a ani nezvažuju že bych ho někdy použil. Samo záleží na tom jak by se to provozovalo, jestli jen jako garážovaná víkendovka tak bych na základě zkušeností volil plátno.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Kdyz ji nevytahujes v zime, nebo ji nemas jako daily tak asi nema hardtop smysl.

Mel jsi nekdy cest s S2000? Tady z toho vychazi dost dobre. Se divim ze sis ji neporidil po civicu.

jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

O S2K jsem neuvažoval, chtěl jsem prostě zpomalit a jen se víc bavit. A S2K už je přeci jen o jiných penězích a na okresku pro mě zbytečně rychlá. I když motorově je to prostě diamant a převodovka je ještě o level lepší než ta v miatě. A i když to bude znít blbě, tak jsem už nechtěl hondu :ymblushing: .
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Hm zajimavy, myslel jsem, ze S2000 je provozne docela rozumna. Lehky auto, kovany motor - japonec, jsem cekal, ze se vicemene jen jezdi :-D Libi se mi jak to auto vubec nestarne. Interier to ma skoro modernejsi nez treba brz :-) ...
Odpovědět