Toyota obecně
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Toyota obecně
Tak to sa tiez pripajam ku gratulacii
Ja to tam stale niekde v kutiku este zivim, ze predam vsetky tie "plechovky" (aby bolo aspon na akontacku) a prvy a asi aj poslednykrat bych zazil aky je to pocit objednat, kupit a vyzdvihnut si nove vysnivane auto, ale nejak si to stale neviem este s kludom obhajit
Takze asi pockam, jak "klesnu" ceny aspon GT86 a skoncim tam a aspon budeme vediet spravit porovnavacku
Ja to tam stale niekde v kutiku este zivim, ze predam vsetky tie "plechovky" (aby bolo aspon na akontacku) a prvy a asi aj poslednykrat bych zazil aky je to pocit objednat, kupit a vyzdvihnut si nove vysnivane auto, ale nejak si to stale neviem este s kludom obhajit
Takze asi pockam, jak "klesnu" ceny aspon GT86 a skoncim tam a aspon budeme vediet spravit porovnavacku
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Ja by som si to tiez nevedel pred sebou obhajit keby som nebol sibnuty Porovnavacka znie super Som zvedavy ci sa nieco stane s tymi cenami jazdeniek. Malo by ich postupne minimalne zacat pribudat v inzercii s tym ako budu chciet niektori majitelia vymenit za novsiu verziu.
Toyota GR86 MT
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Keby som nestaval barak a nemal dve deti na krku, tak bych do toho siel... Takto to radsej dam im
A hej presne na to sa spolieham, ze vsetci ti ktorym bolo 200k malo uz sa ich nabazili tak vymenia
A hej presne na to sa spolieham, ze vsetci ti ktorym bolo 200k malo uz sa ich nabazili tak vymenia
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
No tezko hledat nahradu, nevim zda nejak extra klesne?
Ale ta nova, pekne skoro 250 hp?
https://www.roadandtrack.com/news/a3935 ... yno-video/
Ale ta nova, pekne skoro 250 hp?
https://www.roadandtrack.com/news/a3935 ... yno-video/
No jo, s tym vykonom to vyzera dobre. Po sportovi to bude asi trochu iny vesmir pre mna Som zvedavy kolko to bude zrat toho premioveho benzinu, ktory bude este extra extra drahy
U mna to bude nakoniec biela farba namiesto sivej. Vcera mi volal predajca ze sa uvolnil nejaky kus, ktory bude skor vo vyrobe. Ocakavany termin dodania august/september.
U mna to bude nakoniec biela farba namiesto sivej. Vcera mi volal predajca ze sa uvolnil nejaky kus, ktory bude skor vo vyrobe. Ocakavany termin dodania august/september.
Toyota GR86 MT
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ja bych osobne siel do tej zakladnej verzie (nech to ma tie galusky z Priusu) a ciernej zakladnej...nejak sa mi paci doma mat zostavu ciernych autgreg píše: ↑čtv 17 bře 10:54 No jo, s tym vykonom to vyzera dobre. Po sportovi to bude asi trochu iny vesmir pre mna Som zvedavy kolko to bude zrat toho premioveho benzinu, ktory bude este extra extra drahy
Ale skorsi termin dodania aktualne na nezaplatenie
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
No ja som povodne planoval tiez zakladnu verziu, ale potom ma zlakali niektore veci vo vyssej vybave - krajsi interier, automaticke dialkove svetla a podobne. Ale ked vyminam tie pilot sporty budem asi zvazovat nejake obycajne gumy, nech je to viac playful
Toyota GR86 MT
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Pri aute na zabavu aspon mne nic z tych veci rozhodne nechyba, ale jasne chapem, je to aj o planovanom pouziti.
A ja bych predsa len prestupoval z Pandy z 2006, co ma este H7ky a kde mam tak akurat ABS a radio na CD a manualnou klimu...a to mi z komfortnych prvkov bohate staci
A ja bych predsa len prestupoval z Pandy z 2006, co ma este H7ky a kde mam tak akurat ABS a radio na CD a manualnou klimu...a to mi z komfortnych prvkov bohate staci
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Zas s tema vetsima kolama a tuzsima gumama ziskas presnost. Chtelo by to auto co si dokaze pohrat i s UHP gumama ... Ja teda vnitrne nemam rozhonuto zda by mi vykon GRka stacil, ja bych tam radeji videl ten 3 valec z yarise ...
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Vrooom: Ty si uz zmlsany Neni to moc upgrade pre niekoho so Z4 s 3.0si...pre teba bu bola idealna Supra s MT keby existovala
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...