Mazda MX5 (Miata)
Re: Mazda MX5 (Miata)
snowman: nový disky určo ne, jedny oem 15 se mi doma válejí.
KDB: pokud by byly RS-R v R14 tak je to moje jasná volba, bohužel nejsou. Co jsem zatím hledal po netu, tak to zatím vypadá na na další asijské NS-2R . Bočnice bude určo cajk a s TW 180 to bude pohoda.
KDB: pokud by byly RS-R v R14 tak je to moje jasná volba, bohužel nejsou. Co jsem zatím hledal po netu, tak to zatím vypadá na na další asijské NS-2R . Bočnice bude určo cajk a s TW 180 to bude pohoda.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Jeden test novej ND...
...a nasledne porovnanie (ta NB ma peknu farbu )
...a nasledne porovnanie (ta NB ma peknu farbu )
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Až bude večer čas, tak videa zkouknu.
Ad. gumy: včera po setmění jsem se jel jen tak na pohodu projet a tak nějak mi přišlo zbytečný jít do semi - jen by to přineslo vyšší rychlosti a méně dostupné zábavy. Krom ringu to bude spíš všude na škodu, takže zkusím pohledat nějakou obyč gumu s pevnější bočnicí v rozměru 185/55R14. Asi finální kandidát je yokohama s.drive, měl jsem je na ctr a bočnice celkem ušla - nebyla tuhá jako federal, ale zas to nebylo úplný máslo jako contíky. Taky jsou tedy váhou o 1kg horší, ale co se dá dělat pokud chce člověk tuhou bočnici tak to bez matroše nejde.
Ad. gumy: včera po setmění jsem se jel jen tak na pohodu projet a tak nějak mi přišlo zbytečný jít do semi - jen by to přineslo vyšší rychlosti a méně dostupné zábavy. Krom ringu to bude spíš všude na škodu, takže zkusím pohledat nějakou obyč gumu s pevnější bočnicí v rozměru 185/55R14. Asi finální kandidát je yokohama s.drive, měl jsem je na ctr a bočnice celkem ušla - nebyla tuhá jako federal, ale zas to nebylo úplný máslo jako contíky. Taky jsou tedy váhou o 1kg horší, ale co se dá dělat pokud chce člověk tuhou bočnici tak to bez matroše nejde.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Testy super, moc pěkně se na to kouká. Úplně z toho odkapává miatka nadšení . Jediná věc, prý přes 12l se s tím nedá jet. No nevím, ale já mám za 6500km průměrnou 11.7 a poslední nádrž 13.7 a to si říkám, že to bylo ještě dost na pohodku...
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Prijemne sa na to pozeralo a ano je tam citit to nadsenie a presne to co zazivam aj cestou do prace v MX-5
Ale je tam viacej nepresnosti...s windshotom nie je problem behat po dialnici 130 bez vacsieho rusenia a NB aj NC mala 6st. prevodovku pri niektorych verziach
Ad. spotreba: My si na seba stale zvykame ale prva nadrz bola 8,7 a druha bola 10
Myslim, ale ze NBFL by mohla byt spotrebovo trosku nizsie vdaka VVT
Ale je tam viacej nepresnosti...s windshotom nie je problem behat po dialnici 130 bez vacsieho rusenia a NB aj NC mala 6st. prevodovku pri niektorych verziach
Ad. spotreba: My si na seba stale zvykame ale prva nadrz bola 8,7 a druha bola 10
Myslim, ale ze NBFL by mohla byt spotrebovo trosku nizsie vdaka VVT
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Tak co už to proběhlo, bude nějaký videjko?M.Z. píše:Naladěno na Nordschleife, Bilstein B16, kola Braid + Michelin Pilot Supersport 205/45 R17
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
To Jarka: Uz ta dobieham
Dnes dotankovane znovu, jazdena cisto mesto BA (mimo obchvat a na pomaly rozbeh ja moc nie som):
208 km na 23,6l - 11,35l/100km
Dnes dotankovane znovu, jazdena cisto mesto BA (mimo obchvat a na pomaly rozbeh ja moc nie som):
208 km na 23,6l - 11,35l/100km
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Nebál bych se toho, ono to ještě povyleze. Nakonec zjistíme, že mezi vvt a non vvt není ve spotřebě žádný rozdíl . Jsem měl největší spotřebu na Ringu, kde jsem vyjel jednu nádrž se spotřebou 16.6.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Raz ked budem trosku vacsi...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ja sa ani nepochvalil ... uz 2 tyzdne mam zase strechu nad hlavou a drtim pritulky Lupo
Mazdicka je odomna 200km kvoli prihlaseniu na SVK znacky (konecne) a na velkom servise (tiez konecne) a cudujem sa ze kreditka zatial nespachala ritualnu sebevrazdu noznickami
Okrem novej strechy, ktoru som si daval na ram sam davnejsie
nove sitzny (rovnake ako predtym, len vyrazne zachovalejsie)
origo 2 din radio na kazety
2x RE002 bridge
motorovy olej + filter
vzduchovy filter
tesnenie pod veko ventilov (cucalo si trosku vzduch a volnobeh nebol najlepsi)
sviecky NGK
stierace (tam snad boli este made in japan )
gufero na poloos + olej do diffu (diff trochu pustal olej)
repas komplet prednej napravy
predne kotuce + platnicky vpredu vzadu
brzdove hadicky + brzdovku
geometria
Este ma caka nakup 15" plechov a 195/50 R15 zimakov, nasadit HT a jupi zima
PS: Chcelo by to uz len nejaku zahradku nech mozem na lyze
Mazdicka je odomna 200km kvoli prihlaseniu na SVK znacky (konecne) a na velkom servise (tiez konecne) a cudujem sa ze kreditka zatial nespachala ritualnu sebevrazdu noznickami
Okrem novej strechy, ktoru som si daval na ram sam davnejsie
nove sitzny (rovnake ako predtym, len vyrazne zachovalejsie)
origo 2 din radio na kazety
2x RE002 bridge
motorovy olej + filter
vzduchovy filter
tesnenie pod veko ventilov (cucalo si trosku vzduch a volnobeh nebol najlepsi)
sviecky NGK
stierace (tam snad boli este made in japan )
gufero na poloos + olej do diffu (diff trochu pustal olej)
repas komplet prednej napravy
predne kotuce + platnicky vpredu vzadu
brzdove hadicky + brzdovku
geometria
Este ma caka nakup 15" plechov a 195/50 R15 zimakov, nasadit HT a jupi zima
PS: Chcelo by to uz len nejaku zahradku nech mozem na lyze
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...