Toyota obecně
Re: Toyota obecně
Hoši vy teda máte starosti
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Krása je to také v IT - na jihu jim nerozumí ani Ital Stejně tak třeba Milano má svůj vlastní dialekt a lidé z Torina mu nerozumí. Ti alespoň umí i italsky, na rozdíl od mnoha siciliánů.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Lachende Bestien
- Letec
Milovníci té jediné a pravé konzervované verze spisovné formy psané čechomoravštiny budou nejspíš dost trpět při čtení známých komiksů s hysterickou tématikou.
Tohle se mi jednou stalo v Hradci z CTR. Jedno blbý uřazení a byl jsem v tom za 22t - a to jsem měl ještě kliku. Od tý doby už jsem nikdy takhle rychle nepodřazoval .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Mě se tohle stalo s M2 v liščí noře, kdy se mi povedlo vpálit z pětky, místo čtyřky, dvojku... Jakmile jsem ucítil nečekaně silné zpomalení, vyšlápl jsem spojku a naštěstí OK
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Dotčený řidič/majitel taky říkal že to chytil spojkou, pak ujel ještě 5 kol bezproblémů tak myslel že OK.
Druhý den se vrátil na trať a zpět přijel na odtahovce.
Druhý den se vrátil na trať a zpět přijel na odtahovce.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Aha, no u mě už jsou to 2 roky a cca 60tkm, tak snad se to neprojeví
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
To já jí pustil pěkně poctivě - sice dál motor fungoval, ale stejně musel pro jistotu ven a pár nových ventilů dovnitř .M.Z. píše:Mě se tohle stalo s M2 v liščí noře, kdy se mi povedlo vpálit z pětky, místo čtyřky, dvojku... Jakmile jsem ucítil nečekaně silné zpomalení, vyšlápl jsem spojku a naštěstí OK
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Podřazení bylo s doubleclutchem? Ono to zautomatizované kombo je poněkud těžší zastavit když se děje něco divného řekl bych
《》1.5 dCi & 0.9 TCe