Přesně k tomuhle jsou potřeba ty srdíčka..aikoN píše:Předek líbí, bok líbí, ale zadek nelíbí... připomíná mi to Ssangyong
Nová Mazda5
Re: Nová Mazda5
Mám rád automatické převodovky.
se to vymění, jakýpa copaCaddy píše:ten bocni prolis se mi taky libi, ale uz vidim, jak se to bude hur opravovat, az to tech dveri namrda par debilu na parkovisti...
aikoN píše:Předek líbí, bok líbí, ale zadek nelíbí... připomíná mi to Ssangyong
zase to nepřeháněj, je to docela hezký auto a všechny sangjongy jsou nehorázná tragédie
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Nic moc, ten asijský design mě moc neoslovuje.
Nejvíce mě ale u Mazdy5 vadí ten koncept zadních sedadel.Defacto to auto je pouze 4 místné . Doprostřed dozadu si na tu loketní opěrku nikdo nesedne a na ta nouzová sedadla v kufru jakbysmet. Tak nechápu, proč tomu říkají MPV
Nejvíce mě ale u Mazdy5 vadí ten koncept zadních sedadel.Defacto to auto je pouze 4 místné . Doprostřed dozadu si na tu loketní opěrku nikdo nesedne a na ta nouzová sedadla v kufru jakbysmet. Tak nechápu, proč tomu říkají MPV
tak jestli je to opravdu tak, tak je to divné...
Hlavně to zezadu fakt vypadá ja SY.. Ten design pzadku musí každýho odradit..
Mám rád automatické převodovky.
Bohužel ano. Koukni na ty fotky:Deli píše:tak jestli je to opravdu tak, tak je to divné...
Vse zacina byt korejske.
DoubleSix: hm, to je fakt divný... možná bys tam dal malého japončíka ale nechápu to, u takového auta člověk čeká, že tam dá dozadu tři děti
Ale ty děti musí být hodně malé, takové japonskéPlant píše:Pro 4 lidi a 2 děti