Toyota obecně

Honda, Hyundai, Kia, Mitsubishi, Subaru, Toyota ad.
Odpovědět
Stepan
Letec

Re: Toyota obecně

Příspěvek od Stepan »

Tak to na mě vyšlo, že hned první větší cestu zažil Rakváček semnou. Hale velký vzorky jsou velký vzorky.

V pět ráno jsem vyjel, v šest už jsem googlil v kolik otevírá dealer, 8:02 už jsem tam volal a objednával se, protože aby mi u auta s t.č. 300 kilometrama nereagoval čudlík u displeje a náhodně se odpojoval mobil z BT přehrávače odmítám považovat za vlastnost a ne chybu.
Očividně dostal strach, páč celej zbytek jízdy už se choval způsobně.

Během dne jsem 2x musel očišťovat přední parkovací senzory, páč nachytaly bordel a při každém zpomalení pod 10km/h to řvalo, že nabourám.
Zrcadlení navigace by asi rozchodit šlo, akorát to chce novější iOS než mi ten můj obstarožní přístroj vůbec dovolí stáhnout =))

Jinak 150 po dálnici to sviští s přehledem, i se to na tu rychlost nějak přirozeně dostane a není to citlivý na boční vítr. V zatáčkách tak, že mi neustále překážely nějaký osobáky. Takže asi dobrý :-)
Kolik to žere jsem z toho nebyl schopnej vymámit, podle tankování asi něco pod 9.

Neměl jsem bejt sráč a vzít to Vito. S těma 140kw by s tím šlo šikanovat obchoďáky v ovcích i v dálničních stoupáních :ymparty:
Edit: fakt se z toho nedá nějak kulturně vystoupit, bez toho aby se člověk otočil na bočnici sedačky. Viděl bych to tak že do roka je rozvalená na sračku.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Jo MB momentálně umí nabídnout největší naftové koně.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

@MZ -> Co bys koupil na občasný převoz 4 montážníků, bez vercajku? Něco jako Fiat Doblo bych považoval za optimální. S tím, že to bude třeba 5 let starý, bude to stát na hale a žádný zásadní km to nenajede, nového je na to asi škoda.
https://www.youtube.com/watch?v=vjnpubKQk98
Že by? :ymparty:
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Ale na převoz 4 lidí ti stačí kdejaký hatchback, nebo kombi, koupil bych Dacii LPG. Jinak Doblo OK, mám už druhé na CNG, kolega 2,0JTD, vše najelo okolo 300tkm, bez nějakých vážných závad.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

Doblo je docela velké (mám zkušenosti s maxi verzi), na převoz 4 kusů bez ničeho zbytečné. Na to ti bude stačit volitana fabka.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
abgx1
Letec

Příspěvek od abgx1 »

Jogger w LPG by znel ako cesta. 16k€ podla cennika s klimou, tempomatom, park senzormi a radiom.
Zajda
Letec

Příspěvek od Zajda »

Jestli není potřeba velký kufr tak klidně i Sandero LPG. Levnějši auto na pořízení a provoz snad nemůže existovat.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Jo, asi nakonec novej Jogger. Nějak tam nefunguje amortizace a na tý ojetině neušetříš tolik, kolik bych si představoval, aby stálo za to, že problémy přijdou dřív.
Sandero se mi zdá autenticky mrňavý. Čuměl jsem na nějakej test kde si 190cm frajer sedne sám za sebe, ale ňákej kufr bych přece jen potřeboval a zase, těch 50k s daní hore / dole už je vlastně jedno.
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Dobrá volba a bude se dobře prodávat i jako ojetina. Lidi chcou jednoduchá, velká a levná auta.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Odpovědět