Toyota obecně
Re: Toyota obecně
Arnie J: nemáš to náhodou na SK značkách? Práve som videl rovnaký kus u nás, musel som sa zastaviť a pokochať sa
Suzuki Swift Sport 1.6 5D ZC32S
Nemate nekdo osobni zkusenost s novym/starym Land Cruiserem jako je tento GRJ76?
https://www.sauto.cz/osobni/detail/toyo ... /184543586
V okoli potkavam 2ks a cim dal vic se mi to libi asi
https://www.sauto.cz/osobni/detail/toyo ... /184543586
V okoli potkavam 2ks a cim dal vic se mi to libi asi
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Je to pecka, ale je to pracovní nástroj. 2024 bude nová generace. Snad v provozu pouzitelnejsi.
2.9T RWD
Nene, 2BX něco něco
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Priznajte sa, koho som nacapal?
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Tuto som minule stretol v BA. Bohuzial som tam bol inkognito Swiftom
Toyota GR86 MT
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak vyzera, ze je v BA casto
Ale musim uznat, ze v tej farbe a v ziari nocnej Bratislavi to vyzeralo sakra dobre
Ale musim uznat, ze v tej farbe a v ziari nocnej Bratislavi to vyzeralo sakra dobre
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Tak už nám ten Proace postavili na značky. Včera jsem to vezl domu a měl jsem reálně chuť vystoupit a jít na autobus.
Po każdým startu
1. Klik menu že nechci nápovědu na tom, jak se chovat v menu.
2. Klik menu do nastavení auta.
3. Klik menu na vypnutí hlídání v pruhu.
4. Klik menu na potvrzení vypnutí hlídání v pruhu.
5-6. to same pro pípání při omezování rychlosti.
Na displeji před řidičem jde nastavit doleva rychlost, doprava navigace. Ale navigaci se mi nepovedlo rozchodit nazrcadlenou z telefonu, takže stejně na hovno.
Ale zase to má keyless i na zadních dveřích (u skříně hehe), vyhřívanej volant, couvací kameru ve dvou úhlech, na displeji to kreslí takovej pokus o 360 kameru. Prostě všechny ty věci, který u montážní dodávky nutně potřebuješ a nemůžeš se dočkat, až se to začne srát
Kdyby to radši místo těhle všech píčovin dodávali už s podlahou a nemusel člověk rovnou ze salonu svištět prvně na pumpu a pak pro dřevěný desky
Edit: zásadní zážitek jsem měl hned na první pumpě. SUV nejezdím, takže jsem zvyklý buď z opravdový dodávky / náklaďáku "vypadnout" na zem, nebo si sedat do nízkého auta.
Tohle je takovej zvláštní mix, kdy v tom sedím tak, že mám sedačku nejníž co to jde, v tu samou chvíli mám koleno tak 10 čísel pod hranou bočního okna, ale při vystupování prakticky dosáhnu už ze sedačky nohama na zem. Ale nedosáhnu, protože ten práh má rozměry demarkační linie.
A co mě opravdu prcá jsou koberečky, který u řidiče reálně končí kousek před pedálama. Takže veškerej bordel, co se podrážek seškrabe o pedály, padá mimo ten kobereček a bude se to muset uklízet dodatečně.
Longstoryshort: Možná jsem si do toho před koupí měl sednout a přečíst si seznam výbavy...
Po każdým startu
1. Klik menu že nechci nápovědu na tom, jak se chovat v menu.
2. Klik menu do nastavení auta.
3. Klik menu na vypnutí hlídání v pruhu.
4. Klik menu na potvrzení vypnutí hlídání v pruhu.
5-6. to same pro pípání při omezování rychlosti.
Na displeji před řidičem jde nastavit doleva rychlost, doprava navigace. Ale navigaci se mi nepovedlo rozchodit nazrcadlenou z telefonu, takže stejně na hovno.
Ale zase to má keyless i na zadních dveřích (u skříně hehe), vyhřívanej volant, couvací kameru ve dvou úhlech, na displeji to kreslí takovej pokus o 360 kameru. Prostě všechny ty věci, který u montážní dodávky nutně potřebuješ a nemůžeš se dočkat, až se to začne srát
Kdyby to radši místo těhle všech píčovin dodávali už s podlahou a nemusel člověk rovnou ze salonu svištět prvně na pumpu a pak pro dřevěný desky
Edit: zásadní zážitek jsem měl hned na první pumpě. SUV nejezdím, takže jsem zvyklý buď z opravdový dodávky / náklaďáku "vypadnout" na zem, nebo si sedat do nízkého auta.
Tohle je takovej zvláštní mix, kdy v tom sedím tak, že mám sedačku nejníž co to jde, v tu samou chvíli mám koleno tak 10 čísel pod hranou bočního okna, ale při vystupování prakticky dosáhnu už ze sedačky nohama na zem. Ale nedosáhnu, protože ten práh má rozměry demarkační linie.
A co mě opravdu prcá jsou koberečky, který u řidiče reálně končí kousek před pedálama. Takže veškerej bordel, co se podrážek seškrabe o pedály, padá mimo ten kobereček a bude se to muset uklízet dodatečně.
Longstoryshort: Možná jsem si do toho před koupí měl sednout a přečíst si seznam výbavy...
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Tyhle paterčata mají příšerný infotainment, otázka je, o kolik by byla konkurence méně otravná? Snad už nějak vyřešili chronické problémy ve formě vadných vodních pump, inteligentních alternátorů a trable s adblue. Hodně majitelů se svezlo na odtahovce.
Dodávky objednávám jedině s výdřevou, pak už není prostor pro nějaké dodělávání.
Dodávky objednávám jedině s výdřevou, pak už není prostor pro nějaké dodělávání.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3