Mne islo hlavne o to ze neviem ci sa to aj dostane aj do nejakej inej fazy ako ze stojim v rade Uz rok... A auto zatial nie je vo vyrobe
A dali ti nějaký termín? Muldix tam psal, že má termín 9/23.
Snowman: Ale tak uživatel Arnie J odsud jí má, tak se k ní dá dostat i bez novinářské průkazky ) Ale stejně chtít sportovní kupéčko na furt tak jdu po něčem exotičtějším cayman/Z4M Mega musí stačit na pořízení + nějaký ten servis.
Dali mi uz vseliake terminy. Na ich nedostatok sa stazovat nemozem, skor na plnenie Ked som tam volal pred cca 2 tyzdnami mi povedali, ze nase auta by mali ist do vyroby marec-april tohoto roku. Ale zatial tomu neprikladam velku vahu...
Konstrukční problém 2.generace Toyobaru 2.4 - ztráta tlaku oleje v pravotočivých zatáčkách.
Některá auta mají navíc i přicpané sací koše, způsobené přebytky RTV silikonu z různých těsnících skupin motoru.
Zmíněná "oil starvation" situace ale nastávala i u auta s vyčištěným sacím košem.
V tomto nejsou sami, co si tak z hlavy pamatuju tak podobnej problem melo Mondeo ST220 a maji i BMW s N55, tam teda z velka casti diky tomu ze se spousta tech aut predelava na track verze a pak dokazou drzet vetsi pretizeni v zatackach nez s cim se pocitalo. M2 to uz ma poreseny lip a M2 CS jeste lip
V tom videu porovnávají i původni 2litr. Není to žádný hardcore setup ale proti sérii používá širši rozměr pneu a aero paket a narozdíl od 2,4litrů problém nemá.
Všechna 3 auta jedou pneu GT Radial SX2, tj. model s menším gripem než sériové PS4 u aktuálního Toyobaru.
já myslel, že už nějak jako "nejsou". A očividně ano.
Na podobnou notu -> U Freye měli jedno modré BRZ na salonu a jedno bílé na černých kolech venku, ale kompletně v nějakým designovým polepu Emily Frey. To tam ráno bylo a odpoledne ne. Jsem myslel, že ta auta všechna zmizela a ne že má dealer čas si na něj lepit samolepky.