Subaru obecně

Honda, Hyundai, Kia, Mitsubishi, Subaru, Toyota ad.
Odpovědět
NoSwear
Řidič začátečník

Re: Subaru obecně

Příspěvek od NoSwear »

Jel jsem v GR a ano, je to auto, ktere je na denni uzivani naprosto v poradku, mozna mi prislo na denni jezdeni prijemnejsi nez moje 330i v manualu. Ale situovany je proste smer rychle prujezdy okresek, rychle projeti okruhu. To auto mi proste neprislo nijak zvlaste zabavne. Umi udrzet cistou rychlou stopu a vzal bych si ho mozna i radeji nez M135i, ale STI je neurvale, surovejsi a ac slabsi, pocitove je jeho sila vetsi a agresivnejsi. Jinak ho mame jako 4te auto a je opravdu jen na blbnuti. A funkci zabavneho auta, kdyz ma clovek dlouhou chvili plni perfektne. Lepe nez GR.

Proto rikam - to porovnani, ktere tu bylo mi neprislo proste korektni a vypovidajici neco o kvalitach STI. Nikdy to nebylo auto urceny primarne na polykani km po dalnicich atd. Zatimco GR tyto ambice rozhodne ma. :) Nerek bych, ze si tu bobe nejak protirecime, spis vidim cilovku a segment STI jinde, nez je GR. :)
BMW Driver M-B worker... :D
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Tak jasně - segment a cílovka jsou úplně někde jinde. A je to tak dobře!
No pain, no gain.
Vespa time \m/
skrek
Adept autoškoly

Příspěvek od skrek »

řidičBOB píše::D
No, co k tomu říct... Disponoval jsem motorizací 3.0R 5AT r.v. 2009. K interiéru se snad ani nebudu vyjadřovat - jedním slovem: hrozný! Tam bych posadil experta Františka, který dneska ťukal v Q3 na plasty a mumlal něco o tom, že i ve Fabii jsou měkkčí :-)
Stejně nemá význam mluvit o tom, co u Subaru nazývají automatickou převodovkou. Patří totiž mezi to nejhorší, co jsem měl kdy možnost poznat! To byl patrně i důvod toho, že motor nemohl podávat lepší výsledky než které podával. O spotřebě raději také pomlčím - a to jsem schopen překousnout hodně. Úplně posledním hřebíkem do rakve bylo, když mne při akceleraci pozávodilo 211k Scirocco...popravdě, to jsem rozdýchával hodně dlouho :D
...v původním znění:

co cakas od deslaku ? ten nieje na vykon ...to auto je lenive ..Q3 je pre pohodlne jazdenie a vyuzite lepsieho nm ..co si myslis ze na preteky ? ..jasne ze taky 2.0tsi fukne taky trapny desel ako nic ...keby to bol Q3 RS 2.5 r5 turbo tak by si hned zmenil nazor aka je to raketa ...audiny su nahodou krasne auta urcite lepsia palubovka ci interier ako pri trapnom baworaku ci predrazenom skaredom porsche
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Pochopil jste někdo ten příspěvek skreka?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
vonkreuz
Letec

Příspěvek od vonkreuz »

On je to asi reinkarnovaný Bernolak "piš ako počuješ". A nebo příbuzný od kašpara Gašparoviče. Taky plácá páté přes deváté. Ještě čekám co nám porozpráva o talianských autech a bude to mít kompletní - napsat balast všude. :ymsick:
ctrl_j
Letec

Příspěvek od ctrl_j »

M.Z. píše:Pochopil jste někdo ten příspěvek skreka?
Jo. Naivne se domniva ze je rec o Audi Q3, pritom byla zminena jen jako primer ke kvalite interieru. A kdyz ani z videa nepozna ze se se jedna o BENZINovy boxer, lze znacne pochybovat o jeho odbornosti :D
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

nechci se nikoho dotknout, ale obecně mám z jeho postů pocit, že jeho znalosti jsou v přímo úměrné k jeho psanému projevu....
No pain, no gain.
Vespa time \m/
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

@mmira: za tu rozepnutou podprdu v dnešním testu levorgu máš u mně palec nahoru.... :-bd

jiank to auto bude si dost strašné - nic neuveze, řadit to neumí, řádit to nedovolí.... :-o
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Dix
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dix »

Já s ním jezdil v říjnu minulého roku a dojmy mám jíné.Podvozek super a CVT v normálním režimu v pohodě.Stopu drží jak na kolejích.
Bez bodů
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

PP: hele, puvodne to bylo formulovano ponekud jinak, sefredaktor to nepustil ;)

to auto je v podstate dobre, jen kdyby to manual melo.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Odpovědět