Renault a vše kolem nich!
Re: Renault a vše kolem nich!
A tohle je Koleos...nevypdá to zle, avůbec to není Renault..ani volant to nemá podobný jako renault...
2.016V 99kW
Takhle mají vypadat pořádné sicny:
Ty v novém GT jsou kombinací s Alacantarou a podle mého krok zpět oproti minulé generaci..
Ty v novém GT jsou kombinací s Alacantarou a podle mého krok zpět oproti minulé generaci..
Naposledy upravil Mr.Semtex včera, dnes a zítra, celkově neupraveno 3x
jo, pekne hnusnySlawall píše:Tohle je jiné kafe.
to jsou strasny vnitrky...jako sorry, ale ten safrane mi prijde fakt hezky, hlavne ten dreveny pas hodne do horizontalna, jak stare dobre casy palubek...
(ale R25 stejne nic neprekona, to je snad nejlepsi evropsky vnitrek vsech dob)
(ale R25 stejne nic neprekona, to je snad nejlepsi evropsky vnitrek vsech dob)
Slawall: Tak ono to není vyloženě hnusný, ale zase nic, s čím by se měl Renault chlubit..
Mám rád automatické převodovky.
sakra, vzdyt tohle je nadhera! Jsem nasel neorezanou a vetsi verzi
Kruci, takove interiery se maji delat...a ne, ted jak veli soucasna moda, a-la hifivez Aiwa 90. let...
Kruci, takove interiery se maji delat...a ne, ted jak veli soucasna moda, a-la hifivez Aiwa 90. let...
mě tam děsně vadí stříbrnej pás nad tim dřevem..
Mám rád automatické převodovky.
Jj, nějak tak.Plant píše:Slawall: Tak ono to není vyloženě hnusný, ale zase nic, s čím by se měl Renault chlubit..
2.016V 99kW
S tím naprosto souhlasím. Na druhou stranu se mi libí i vnitřek laguny. Co mi ale zase úplně nesedí je vnitřek treba Insignie, Cruzu... Aha, tím asi myslíš ty AiwyCaddy píše:sakra, vzdyt tohle je nadhera! Jsem nasel neorezanou a vetsi verzi
...enyky benyky na holý pupíky...
jojo, proste divne tvarovany, stribrny plasty...ono i novy focus staci jako priklad...ja mam proste rad eleganci, rovne linky.....a taky ne moc nafoukle stredove panely, kde si pak kvuli nim nemas ani kam dat nohy