Citroën DS (DS3, DS4, DS5 ...)
Re: Citroën DS (DS3, DS4, DS5 ...)
Nápodobně. DS3 je normální pěkný mini, DS4 a DS5 jsou spatlaniny. Ale to se dalo čekat, každý auto co má být "top class" musí být velký jak autobus...
Tak jsem se dnes v Brně krátce svezl s DS4 s motorem 1.6 THP 200 koní a manuálem a byl jsem velmi mile překvapen. Řízení i převodovka fungují jak mají, motor krásně táhne a má (na čtyřválec moderní doby) i pěkný zvuk... Překvapil mě relativně tvrdý, ale o to lépe v zatáčce fungující podvozek. A jako přijatelný bych hodnotil i interiér - pěkně zpracovaný, příjemná a krásně vypadající dvoubarevná kůže. Jen těch "hejblat" je tam na můj vkus zbytečně moc a některé drobnosti jsou už přetvarované a zbytečně komplikované platí i o exteriéru).
Ale celkově musím říct, že bych si to auto jako potah na běžné ježdění klidně dokázal představit, což bych před tou předváděčkou nečekal. DS4
Ale celkově musím říct, že bych si to auto jako potah na běžné ježdění klidně dokázal představit, což bych před tou předváděčkou nečekal. DS4
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
- Fasther
- Řidič začátečník
- Kontaktovat uživatele:
DS3 je sice pěkné, ale stejně bych si radši koupil MINI. Jsem zvědavý na dlouhodobé zkušenosti.
Řidič je nejnebezpečnější částí vozu.
- Franta Lopata
- Letec
Od originálu k masovce a tuctovce.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
Teď se koná DS Tour v několika městech po Čechách - dnes a zítra jsou v Brně. Více na www.dstour.cz
Jde si tam vyzkoušet celou řadu DS včetně kabrioletu.
Jde si tam vyzkoušet celou řadu DS včetně kabrioletu.
Zítra odpoledne se tam asi taky ukážu...
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Já se byla podívat a projet v Praze, stojí to za to.
Já byl ve Zlíně a jízdy s DS4 Sport 1.6 THP a DS5 Sport Hybrid 4. Super akce.
Bez bodů
škoda, že tam nemají na vystavení ten DS Wild Rubis. Jestlipak se objeví i v Evropě..