Ahoj,
máte někdo zkušenosti s Peugeotem 307 CC? Vím že spolehlivost 307 nebyla v prvních letech nic moc, ale postupně se to zlepšovalo, takže kusy z 2004+ snad tak strašné nebudou. Má nějaké chronické bolesti? Na Peugeot-klubu ho jen chválí, ale jak je to s fanouškovskými stránkami víme asi všichni.
Jízdní vlastnosti neřeším. Mám pár tisíc najeto v běžné 307 a ani u té jsem neměl problém.
Díky za jakékoliv názory a připomínky.
Peugeot 307 CC
Re: Peugeot 307 CC
Cauky,
osobne nemam zkusenosti, ale pritel ma Peugeota a cely cas si stezuje, ze je to bida....
rika, ze se mu koupe vubec nevyplatila
osobne nemam zkusenosti, ale pritel ma Peugeota a cely cas si stezuje, ze je to bida....
rika, ze se mu koupe vubec nevyplatila
Re: Peugeot 307 CC
Hater: hlavně si do toho nenech kecat Zkus najít někoho, kdo to má, promluv si s ním a uvidíš. Člověk, kterej 307cc má si určitě rád popovídá i s náhodným kolemjdoucím, takže se neboj, někoho najdi a oslov ho. Na fóru se dozvíš jenom obecný klišé o nespolehlivých francouzích, případně "známý známého" a "jedna bába povídala".
Jako motivaci můžu přihodit svojí zkušenost s peugeotama. Celá rodina (a i spoustu známých) jezdíme v peugeotech už mnoho, mnoho let. Jsou to dobrý auta, navíc v poslední době za neuvěřitelný ceny. Pokud se o to člověk stará, tak jsou bez problémů. A to nejsou zkušenosti z jednoho/dvou aut, ale jenom u nás v rodině 14 aut za posledních 12 let. Plus ještě minimálně jednou tolik nejrůznější známí (btw, kamarád 3x zkusil mercedes a vrátil se k peugeotům... Mercedesy byly strašně nespolehlivý).
Jiná věc je, že já osobně bych si nikdy nekoupil ojetýho peugeota (to asi bude tvůj případ)... Zas tolik jim nevěřím Ale já bych si nekoupil ani ojetej mercedes, natož třeba škodovku, takže mě nemusíš brát moc vážně. Jestli víš co děláš a vyhneš se problémovým motorům, tak to můžeš zkusit
Jako motivaci můžu přihodit svojí zkušenost s peugeotama. Celá rodina (a i spoustu známých) jezdíme v peugeotech už mnoho, mnoho let. Jsou to dobrý auta, navíc v poslední době za neuvěřitelný ceny. Pokud se o to člověk stará, tak jsou bez problémů. A to nejsou zkušenosti z jednoho/dvou aut, ale jenom u nás v rodině 14 aut za posledních 12 let. Plus ještě minimálně jednou tolik nejrůznější známí (btw, kamarád 3x zkusil mercedes a vrátil se k peugeotům... Mercedesy byly strašně nespolehlivý).
Jiná věc je, že já osobně bych si nikdy nekoupil ojetýho peugeota (to asi bude tvůj případ)... Zas tolik jim nevěřím Ale já bych si nekoupil ani ojetej mercedes, natož třeba škodovku, takže mě nemusíš brát moc vážně. Jestli víš co děláš a vyhneš se problémovým motorům, tak to můžeš zkusit