Peugeot 407
Peugeot 407
Zdravím, v budoucnu mě čeká výměna destiček a ch ci se zeptat, ještě jsem to nedělal a chci se zeptat jestli se to dá zvládnout. Nevím jestli jsem to pochopil dobže ale na předek jsou destičky větší než na zadek nebo jsou stejné ?
Re: Peugeot 407
Doštičky sú obvykle iné na predku a na zadku. Zvládnuť sa výmena dá, ak si trocha zručný, pozri si návody na nete.
Koukal jsem netu, nic na tom není (na videu) akorát nevím jakou značku. Koukal jsem na Beambo nebo Ferodo. Jinak koukám jestli má cenu koupit Přípravek na zatlačení brzdových pístků s integrovanou ruční brzdou.
Destičky ti vymění za 4 kila, nevymýšlej kraviny.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Cooooo nic ve zlém psal jsem do 4 servisů: Dobrý den,
výměna předních a zadních brzdových destiček vychází s prací a DPH na 5197,-. Nejlevněji jsem sehnal 4200kč.
výměna předních a zadních brzdových destiček vychází s prací a DPH na 5197,-. Nejlevněji jsem sehnal 4200kč.
Samozřejmě jsem myslel práci, cenu desek o toho nepočítám, tu musíš zaplatit stejně. Určitě bych si to neměnil sám, pokud si to nikdy nedělal.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
V Praze za práci pod 500 nejdou. A to mají ceny bez DPH Povolíš 2 šrouby a sundáš brzdová třmen. Ještě uvidím třeba někoho najdu kdo je levnější.
ja menil na manzelky P407 vsechny desticky vcetne kotoucu za 5500 ale dily byly moje a byl to sprateleny servisak
Citroen C4 GP
a že účtovaná 500 na hodinu bez DPH je prakticky almužna, ze který v Praze nezaplatíš ani pořádnýho zedníka, víme?
přejímka, manipulace na dílně, výdejka a seš rád, že nejseš ve ztrátě už na práci, natož nějaký odpisy vybavení. proto nikdo nemá rád nosiče vlastních dílů...
přejímka, manipulace na dílně, výdejka a seš rád, že nejseš ve ztrátě už na práci, natož nějaký odpisy vybavení. proto nikdo nemá rád nosiče vlastních dílů...
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
-
- Spolujezdec
V cem je lepsi delat z lidi idioty a mit 100% marzi na dilech namisto uctovani vetsi sazby za praci? Kvuli danim?Stepan píše: proto nikdo nemá rád nosiče vlastních dílů...
Napr. brzdovy kotouc ATE, ktery si bez problemu kdokoliv muze na e-shopu sehnat za 1200/kus servis nauctuje za 2500/kus