Zdravím,
mám takový problém. Po výměně žárovek (konkrétně mlhovky - H1 12V 55W a obrysovky - LED žárovka W2, 12V) se mi úplně vyšťaví baterie.
Když auto startuju přes kabely, přecvaká mi nějaké červené relátko nad baterií u pojistek.
Po nastartování mi zase auto nechce "chcipnout" i když vytáhnu klíč ze zapalování. Musel jsem ho "chcipnout" přes spojku.
Může mi někdo poradit, co s tím?
auto: Fiat Stilo 1,9 JTD 103kW, rv. 2005
Vybíjení baterie
Re: Vybíjení baterie
jak probiha chovani pri navraceni puvodni halogenove H1 zarovky? mozna nekompatibilni nahrada, ktera zadelala na dalsi problem
A6 C7 3.0tfsi na steroidech 416hp
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
tohle spíš vypadá na nějaký harakiri v pojistkovce. A je otázka, jestli to má souvislost s výměnou žárovky. Určitě bych zkusil radu předřečníka, jestli se výměnou za starou žárovku vrátí vše do normálu, hledal bych problém u nové. V případě přetrvání problémů bych koukl na pojistkovku/elektriku obecně.
Onehdá sem takhle chcápal motor zhasnutím světel v prvním Mondeu...a výměna pojistkovky pomohla.
Onehdá sem takhle chcápal motor zhasnutím světel v prvním Mondeu...a výměna pojistkovky pomohla.
No je zajímavé, že jsem připojil led obrysovky a na jedné straně po zhasnutí světel a vytažení klíčku že zapalování orysovka svítila a na druhé ne.
Keď už špekuluješ s čínskymi ledkami tak si o tom niečo naštuduj, aby si sa nečudoval bežným veciam. A vrátenie žiarovky a odskúšanie by asi trvalo porovnateľne dlho ako zapnutie PC a založenie témy.
Ledky jsou zakoupeny z kamenného obchodu. Jejich vrácení je ten nejmenší problém.
Vrátenie do svetla, nie do obchodu!
+1
tazatel ma nejake delsi vedeni, pokud i vymena zarovky da takhle zabrat, tak to je na povazenou
tazatel ma nejake delsi vedeni, pokud i vymena zarovky da takhle zabrat, tak to je na povazenou
Čičo píše:Vrátenie do svetla, nie do obchodu!
A6 C7 3.0tfsi na steroidech 416hp
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp