Alfa Romeo - jen o milanskych kraskach
Re: Alfa Romeo - jen o milanskych kraskach
ano, konzultoval jsem to ve 3, nikdo neporadil.
to trapeni prineslo par vitanych "samooprav". prostrikal jsem vsechny mozne konektory a ted mi funguji vsechny repraky ve dverich. navic to dlouhodobe muselo cist sptane hodnoty na MAF, protoze se cca o 20 % snizila spotreba a prestalo to smrdet. navic to ted do do omezovace v 7t v podstate narazi, takhle tocivy ctyrvalec v normalnim aute jsem zazil snad jen kdysi v Primere GT
konecne mi to auto dava to, kvuli cemu jsem ho vlastne koupil. uvidime, jak dlouho prezije me zatezovani.
to trapeni prineslo par vitanych "samooprav". prostrikal jsem vsechny mozne konektory a ted mi funguji vsechny repraky ve dverich. navic to dlouhodobe muselo cist sptane hodnoty na MAF, protoze se cca o 20 % snizila spotreba a prestalo to smrdet. navic to ted do do omezovace v 7t v podstate narazi, takhle tocivy ctyrvalec v normalnim aute jsem zazil snad jen kdysi v Primere GT
konecne mi to auto dava to, kvuli cemu jsem ho vlastne koupil. uvidime, jak dlouho prezije me zatezovani.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
- Lachende Bestien
- Letec
Nakonec to vypadá, že ty bájné zlaté české ručičky a hlavička nejsou úplně jen mýty a pověry a nejlepší pomocná ruka začíná u vlastního ramene.
A i když motor svádí k točení a podvozek k dovádění na hraně přilnavosti, italská krasavice má přece jen už své odježděné, tak to zase s tím závoděním nepřehánějte neboli všeho s mírou.
Btw nějaké video by nebylo?
A i když motor svádí k točení a podvozek k dovádění na hraně přilnavosti, italská krasavice má přece jen už své odježděné, tak to zase s tím závoděním nepřehánějte neboli všeho s mírou.
Btw nějaké video by nebylo?
S americkým svazem na věčné časy a nikdy jinak!
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
Naopak bych tomu dával maximální bídu když už ti konečně pro jednou jezdí jak má. Samozřejmně po zahřátí oleje.
Já kdysi se svým TS tak jezdil pořád a šlapalo jak hodinky, busso na to funguje +/- stejně Škoda, že to samé neplatí u podvozku
Já kdysi se svým TS tak jezdil pořád a šlapalo jak hodinky, busso na to funguje +/- stejně Škoda, že to samé neplatí u podvozku
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
o radny trenink neni treba mit obavu, pri kazde jizde, kdy je dost na prostoru na poradne prohrati, dostane poradnou naloz. podvozkove i motorove. ostatne jako vsechna ma auta.
uvidime, jak dlouho to bude holka zvladat.
video bude, planuju dalsi pokracovani clanku
uvidime, jak dlouho to bude holka zvladat.
video bude, planuju dalsi pokracovani clanku
Autoforum.cz
Nesháněl tady někdo Giulii 2.0 Turbo?
https://www.autosystem.cz/vuz/alfa-rome ... -005-45063
Fotky interiéru na mě teda nepůsobí jako u auta za 1,4mio (před slevou)
https://www.autosystem.cz/vuz/alfa-rome ... -005-45063
Fotky interiéru na mě teda nepůsobí jako u auta za 1,4mio (před slevou)
Malá projížďka v Giulii
Řidič má ochrnutou pravou ruku, že se musí držet voliče AT? Držení volantu je velmi svérázné, asi nový styl 100% zvládnutí auta, oběma řídí jen moulové.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
třeba mu ten volič připomíná nějaký falický symbol
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Serifove v neoznacenych vozech pod VRZ taky drží volant jednou rukou, tak se třeba inspiroval u nich
Od 1:00 ale asi všichni znáte https://youtu.be/8WDfa_emzuw
Od 1:00 ale asi všichni znáte https://youtu.be/8WDfa_emzuw
protože si nepřiplatil za ty obrpádla a v těch 8mi kvaltech už se člověk někdy ztratí a pak tam chce rvát dvojku ve 170ti a ono to nejde