Fiat a vše kolem nich
Re: Fiat a vše kolem nich
A pak že nejde i po (skoro) jedenácti letech ve vztahu se znova zamilovat.....
Sem byl před chvílú pindicou "na vodu" (vodu z pramenu v lese do kanistru, kafe z ní je excelentní), což znamená dojet po (neprojetém, nepropluženém) poli asi 2km prudce do kopce (místy odhaduju až 15-18%).... hafo sněhu a pindica to dala jako sněžná rolba.... až když sem zastavil (odkuto sa musí už pěši k pramínku i v létě, asi kilometr kopcem/lesem), taxa už proti kopcu nerozjela.... taky že jo, odhadem 40cm prašanu, pod tím krusta a kluzký zrnovatý přemrzlý sních....
Já ju - tu sněžnou rolbu - mám (už zas, ešče furt) tak ráth....
Sem byl před chvílú pindicou "na vodu" (vodu z pramenu v lese do kanistru, kafe z ní je excelentní), což znamená dojet po (neprojetém, nepropluženém) poli asi 2km prudce do kopce (místy odhaduju až 15-18%).... hafo sněhu a pindica to dala jako sněžná rolba.... až když sem zastavil (odkuto sa musí už pěši k pramínku i v létě, asi kilometr kopcem/lesem), taxa už proti kopcu nerozjela.... taky že jo, odhadem 40cm prašanu, pod tím krusta a kluzký zrnovatý přemrzlý sních....
Já ju - tu sněžnou rolbu - mám (už zas, ešče furt) tak ráth....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Já miluju i normální Pandu 1.1. Ve městě je super. Zaparkuju, kde jiní jen mlsně koukají
Bydlet na horách jako ty, mám už dávno 4x4. Vyjede víc než většina obrovských SUV od prémiových značek
Bydlet na horách jako ty, mám už dávno 4x4. Vyjede víc než většina obrovských SUV od prémiových značek
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Chlopi, pomůžete někdo?
Junior použil moc síly a zámek (integrovaný v krytu přihrádky) to nedal.... takže sháním celý "nový" kryt přihrádky před spolujezdcem včetně funkčního mechanismu zámku/kliky....
a) kde hledat online katalog OEM Fiat dílů, abych našel číslo dílu/podskupiny?
b) kde se poptat?
(autorizák bude asi zbytečně drahý, nechávám si ho jako možnost poslední záchrany...
prozatím mě napadlo pouze Fiat vrakoviště fiatdily.cz - už sem jim napsal....)
Junior použil moc síly a zámek (integrovaný v krytu přihrádky) to nedal.... takže sháním celý "nový" kryt přihrádky před spolujezdcem včetně funkčního mechanismu zámku/kliky....
a) kde hledat online katalog OEM Fiat dílů, abych našel číslo dílu/podskupiny?
b) kde se poptat?
(autorizák bude asi zbytečně drahý, nechávám si ho jako možnost poslední záchrany...
prozatím mě napadlo pouze Fiat vrakoviště fiatdily.cz - už sem jim napsal....)
eli nezapomenu, tak se ti zitra v praci zeptam, na cislo dilu a cenu oem.
allegro.pl / ebay.de / bazos.cz
@kavis: kuju předem
@retron: dyž já k pšonkům nemám moc důvěru, ale i tak dík, promyslím si to
@francis: dyžtak se ozvu
@retron: dyž já k pšonkům nemám moc důvěru, ale i tak dík, promyslím si to
@francis: dyžtak se ozvu
-
- Pan Řidič
Však ta tvá Panda je z Pšonska celá, nebo?pavproch píše:@retron: dyž já k pšonkům nemám moc důvěru, ale i tak dík, promyslím si to
je, máš pravdu....
ale allegro.pl je u mě ještě sprostší slovo než xichtokniha
ale allegro.pl je u mě ještě sprostší slovo než xichtokniha
Italská vrakoviště např.:
Carsch auto v Návsi u Mostu u Jabl.
Mates auto Heřmanův Městec
Alfa team nebo tak nějak od Benesova u Prahy.
Jeste se muzes podívat na sbazar.cz
El.katalog dilu je zde
http://eper.fiatforum.com/eper/navi?DRI ... EY=STARTUP
Klikni na Náhradní dily vlevo hore, pak Fiat a zadej svůj VIN, enter. Vyskočí ti tabulka a v pravo dole dáš Next a jsi ve své Pindici...
Mela by to byt v levém sloupci sekce 705 (asi třetí od spodu) Vnitřní plasty a dal pak Palubní deska...
Kdybys chtěl origo názvy v angline, tak potom http://eper.fiatforum.com/eper/navi?KEY=STARTUP
Carsch auto v Návsi u Mostu u Jabl.
Mates auto Heřmanův Městec
Alfa team nebo tak nějak od Benesova u Prahy.
Jeste se muzes podívat na sbazar.cz
El.katalog dilu je zde
http://eper.fiatforum.com/eper/navi?DRI ... EY=STARTUP
Klikni na Náhradní dily vlevo hore, pak Fiat a zadej svůj VIN, enter. Vyskočí ti tabulka a v pravo dole dáš Next a jsi ve své Pindici...
Mela by to byt v levém sloupci sekce 705 (asi třetí od spodu) Vnitřní plasty a dal pak Palubní deska...
Kdybys chtěl origo názvy v angline, tak potom http://eper.fiatforum.com/eper/navi?KEY=STARTUP