ok odskusamDallen píše:Tak to zkontroluj, jestli to to dělá jen na LPG tam buď je špatně namapovaná jednotka nebo se osral servis
Fiat a vše kolem nich
Re: Fiat a vše kolem nich
Zdravim takze uz som po diagnostike ta chyba na motore nebolo nic ine len bohata zmes. Co sa tyka toho trasenia tak to vobec nie motorom ale povedali mi takto.... Su tam vybyte predne ramena mam zacat tym dat ich vymenit spravit geometriu a ked to neprestane tak je vhaji poloos. Ked som vydel tie ceny poloosi az som zamdlel. Takze dufam ze to bude tym prvim prolemom
Pekny den
Pekny den
Máš v háji vstřik. Když Fiat napíše, že je to moc bohatý, tak vstřik prostě propouští, je to mechanická závada, takže to elektronika nepozná. Nebo druhá možnost, ale mín pravděpodobná, je v háji lambda a jak neukazuje tak ani nereguluje. Minule jsem todle honil na jts alfě a byl to vstřik a poznalo se to až tak, že když se kontrolovala komprese tak se vyndali svíčky a bylo vidět jak na prvním válci do něj normálně teče benzín i když je motor vyplej.
Na starý kulena ze mně ešče bude aftoměchánik....
(z donucení, bo Michal je v Hrvatsku a 3/4 počebuje drandit pindicí - bo leguán je moooooc vysoký a nedosáhne na střechu, aby tam umístila bajka mladé, kterou fčíl denně vozí na příměstský bajkovací tábor.... )
(z donucení, bo Michal je v Hrvatsku a 3/4 počebuje drandit pindicí - bo leguán je moooooc vysoký a nedosáhne na střechu, aby tam umístila bajka mladé, kterou fčíl denně vozí na příměstský bajkovací tábor.... )
pavproch neska na fiatklubu.cz píše:Dávám sem jako radu, kdyby někoho potkalo to samé.... máme 7let a 80tis km.... za poslední tři roky se asi 3x stalo následující: běžná jízda, žádné příznaky ničeho a najednou při přidání plynu auto spadne do nouzáku, skoro úplně přestane jet, objeví se ikona motormanagementu a nápis "engine failure".... po restartu někdy zmizí, někdy ne....
Příčina (aspoň teda u mně): z odvětrání hlavy motoru do airboxu foukne olejová mlha a zasere škrtící klapku.
Řešení: rozebrat a sundat airbox, vyčistit ho, povolit 4x šroub držící klapku na tělesu sání a vše dokonale vyčistit (odmastit) benzínem. Nechat odpařit, složit a .... nastartovat.... vada sa kupodivu sama znuluje (není třeba mazat na diagnostice) a už sa zase jezdí na plný plyn....
Tožtak, no...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Jo vidíš, leguán na nic
Je tam dobré stříknout WDčko ať to lehce chodí v hřídelce. Vymazání autoadaptačních dat se provede po cca půlhodinovém odpojení baterie (potom start minutu zhasnout klicek, minutu mar, nastartovat 30s volnobeh a pak cca 5-10km projet) a nebo se to dá vymazat ve Fiat Ecu scanu s kabelem z aukra za dve kila.
Je tam dobré stříknout WDčko ať to lehce chodí v hřídelce. Vymazání autoadaptačních dat se provede po cca půlhodinovém odpojení baterie (potom start minutu zhasnout klicek, minutu mar, nastartovat 30s volnobeh a pak cca 5-10km projet) a nebo se to dá vymazat ve Fiat Ecu scanu s kabelem z aukra za dve kila.
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
nešní ranní článeček tady na AF o Frankfurtských inovacích fiatu.... pobavila mě jedna (ze dvou) reakcí pod článkem:
nebyl tu jeden takovej podobej (myslím, že) renaulťák?
pán je zela jasně férově objektivní, nezamindrákovaný ředitel zeměkolule a přilehlého okolí....stifler píše:Ano je to dvouválec a získal mnoho ocenění.Stejně jako JTD.Ale tady to nemá cenu v této zemi bavit se o opravdu dobrých vozech..Tady je to samej profesionál od Škodovky:-) Fiat mě dostává víc a víc a jsou to skvělá auta.Stejně skvělá, jako všechny značky Fiatu ať už Alf. Ferar. Masser nebo Alfa.Ty poslední modely super.Jezdil jsem Fiatem 500L a užasně zábavné a pohodlné auto.A ten prostor všude úžasné pro rodinu.Si můžou strčit drahou škrabku do prdele! Nebo kdo si může stále koupit otřesně drahou nevybavenou a zastaralou Fabii, když může mít tenhle prostor a design, tak je prostě vymaštěnej vocas!A to nemluvím o Clio Grandtour za 235 000 ve skvělé výbavě.Panda nádhera v porovnání s hnusem UP nebo to CityGo.Fuj
nebyl tu jeden takovej podobej (myslím, že) renaulťák?
a ešče raz fijat na nešním AF:
Znam tady v Ostrave petikilo abarth a punto abarth. Nadherne hracky
AR166V6, F850 Special
pritom 500 Abarth je tak nesmyslna vec. show sice ohromna, ale jezdit se s tim neda.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
já ty srdíčka dával quli venkovnímu vzhledu, nikdy sem v tym neseděl...