Fiat a vše kolem nich
Re: Fiat a vše kolem nich
Z dobře informovaného zdroje:
Z neveřejného nařízení automobilky Fiat vyplývá, že dojde k redukci dealerské sítě v Evropě a zůstanou pouze určitě multibrandoví a pár velkých Fiatu a Fiat Profesional. To se bude týkat i Česka i zde ubude cca 40% dealerů.
Z neveřejného nařízení automobilky Fiat vyplývá, že dojde k redukci dealerské sítě v Evropě a zůstanou pouze určitě multibrandoví a pár velkých Fiatu a Fiat Profesional. To se bude týkat i Česka i zde ubude cca 40% dealerů.
Bez bodů
Asi chtějí následovat Ladu. No nic ,příště koupím SKODA TO KOUPIT TO JE ZAČÁTEK KONCE Fiatu V ČR
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
jj, asi je to začátek konce....
stejně ale neuvažuju si (jí) koupit pandici III, poté co rozhodli o přesunu výroby z Bialsko-Bialej do špagetova (kvalita, která je u pandice II hodně vysoká - na standard fiatu - pude do řiti)
stejně ale neuvažuju si (jí) koupit pandici III, poté co rozhodli o přesunu výroby z Bialsko-Bialej do špagetova (kvalita, která je u pandice II hodně vysoká - na standard fiatu - pude do řiti)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Poláci si s tím moc hráli. Italiano manual čelověk to vyrobí v 2x horší kvalitě za 5x víc many Jak dojedu Puňtase tak s Fiatem končím a půjdu do té Skoda L mision Rapid
Škoda ho fiatu. Protože na tohle se schadewagen nezmůže ani za 100let: http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... lo/8782709
Ano, měřítkem úspěchu je touha mas po šedém průměru.
Měřítkem úspěchu je prodejnost. Peníze. Nic jiného. Nebo ŘÁD PRÁCE
Bez bodů