Alfa Romeo - jen o milanskych kraskach
Re: Alfa Romeo - jen o milanskych kraskach
Sedan je pekny, ale SW bude nadherne.
- Přílohy
-
- alfa-romeo-giulia-sportwagon-quadrifoglio-v6b.jpg (77.46 KiB) Zobrazeno 5992 x
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
To je pořád emocí, ale když jsem se byl v rámci výběru projet s Giuliou, tak jsem se fakt nudil
Ale rodinnému příslušníkovi se Stelvio hodně líbí, tak uvidíme
Ale rodinnému příslušníkovi se Stelvio hodně líbí, tak uvidíme
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
@retron: Máš pravdu, momentálně Veloce opravdu pouze s AT.
Jinak osobně mi plechové víko nevadí, ten zvuk který to dělá je způsobyný tím, že tam není výstuha navíc+ tlumící materiál. Pokud dělaj auto tak, aby bylo co nejlehčí tak to je dle mě v pohodě. Sice je to pár set gramů, ale takhle se to prostě dělá, karbonový kardan taky ušetří z celkového hlediska málo, ale výsledek nakonec je třeba 100-150kg dolů pokud se tímto stylem pracuje na celém autě.
Byl by to asi problém u auta typu octavie kde by se přes takové víko přenášel hluk do auta, ale u sedanu, kde je vzadu příčka mi je plechovej zvuk asi jedno.
Spíše by bylo fajn kdyby bylo veloce i s MT (myslím, že dost lidí by ocenilo i RWD), SW apod.
U veloce nejspíše bude problém, že je to nový motor a není pro něj převodovka, ano manuál je v QV, ale tam by se to asi projevilo do ceny výrazněji.
My co máme k značce blíž, jsme rádi, že se vůbec konečně prodává něco zajímavého, samozřejmně, že to má své pro/proti, ale nemyslím si, že to funguje tak, že by giulie měla přetáhnou nějaký zásadní počet lidí co kupujou 3er/A4 (stejně jsou to v drtivé většině korporace). Ale ono si to své kupce najde, 159 nebylo tak dobré auto a prodalo se jich docela dost.
Jinak osobně mi plechové víko nevadí, ten zvuk který to dělá je způsobyný tím, že tam není výstuha navíc+ tlumící materiál. Pokud dělaj auto tak, aby bylo co nejlehčí tak to je dle mě v pohodě. Sice je to pár set gramů, ale takhle se to prostě dělá, karbonový kardan taky ušetří z celkového hlediska málo, ale výsledek nakonec je třeba 100-150kg dolů pokud se tímto stylem pracuje na celém autě.
Byl by to asi problém u auta typu octavie kde by se přes takové víko přenášel hluk do auta, ale u sedanu, kde je vzadu příčka mi je plechovej zvuk asi jedno.
Spíše by bylo fajn kdyby bylo veloce i s MT (myslím, že dost lidí by ocenilo i RWD), SW apod.
U veloce nejspíše bude problém, že je to nový motor a není pro něj převodovka, ano manuál je v QV, ale tam by se to asi projevilo do ceny výrazněji.
My co máme k značce blíž, jsme rádi, že se vůbec konečně prodává něco zajímavého, samozřejmně, že to má své pro/proti, ale nemyslím si, že to funguje tak, že by giulie měla přetáhnou nějaký zásadní počet lidí co kupujou 3er/A4 (stejně jsou to v drtivé většině korporace). Ale ono si to své kupce najde, 159 nebylo tak dobré auto a prodalo se jich docela dost.
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ranna neskutocna nadhera
PS: Konecne moja mazda nebola najmensie auto na ulici
PS: Konecne moja mazda nebola najmensie auto na ulici
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Křása.
Na jakých byla značkách? Nebyly to české V?
Na jakých byla značkách? Nebyly to české V?
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Nene, slovenske BA, sedel v tom nejaky mlady chalan
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Mám obavu o jepičí život... Cenovka vysoká a počet ultrafans alfistů, ochotných utratit tolik peněz (i s ohledem na zůstatkovou hodnotu) za Alfu, se bude blížit nule. Já zatím potkal samou naftu...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Stejné jako s GTA verzí. Kolik 156/147 GTA potkáš v provozu? Při pohledu na 156 v inzerci, kde si mužeš volit parametry PHM, je v také min. 70% diesel.
Já si dneska dopřál další malý artefakt do italské sbírky (hliníkový kryt starého motoru 2.0 TS 8v s plastickým nápisem Alfa Romeo v jejich klasickém fontu). Někdo sbírá modely, já "artefakty".
Já si dneska dopřál další malý artefakt do italské sbírky (hliníkový kryt starého motoru 2.0 TS 8v s plastickým nápisem Alfa Romeo v jejich klasickém fontu). Někdo sbírá modely, já "artefakty".