Alfa Romeo - jen o milanskych kraskach

Alfa Romeo, Ferrari, Fiat, Maserati ad.
Odpovědět
retron
Letec

Re: Alfa Romeo - jen o milanskych kraskach

Příspěvek od retron »

blbý je, že 2.0T je pouze s automatem a má jen 200 koní, QV stojí jednou tolik a nic mezi není, alespoň zatím
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Nemyslim, ze nekdo kdo uvazuje o 4C by chtel giulii ... Kompletne jiny auta. Jo PJ ji nechvalil, ale imho 4C neni konkurent caymana, ten je jeste porad normalni auto. Co jsem jen zbezne koukal na zahranicni fora, tak si 4C kupuji lidi co pred tim uz meli ruzny sportaky, nebo vykonny auta a chteji neco syrovejsiho a vetsinou si ji diky tomu chvali.
treba tady:
http://www.pistonheads.com/gassing/topi ... &t=1612344

Btw. ten redaktor v testu na auto.cz je dost lama, nechapu proc nekdo kdo nema ocividne cit/zkusenosti jede s alfou na okruh a pak jeste o tom pise? v 3:40 co to tam predvadi? :-D
Dallen
Mistr volantu

Příspěvek od Dallen »

Taky Netuším proč vybírat auto podle toho kdo co někde* napíše. To by všichni jezdili v Rapidu

To se tak leda hodí do hospody, kde kdo co vychválil ...
Naposledy upravil(a) Dallen dne pát 12 srp 13:16, celkem upraveno 2 x.
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
ctrl_j
Letec

Příspěvek od ctrl_j »

retron píše:blbý je, že 2.0T je pouze s automatem a má jen 200 koní, QV stojí jednou tolik a nic mezi není, alespoň zatím
Ja tomu rozvrzeni benzinovych verzi taky moc nerozumim. V normalni cenove relaci tri nafty s moznosti volby MT/AT proti jedinemu benzinu, ktery ma navic slabych 200 k, kdyz Giulietta muze mit 240 k, totez Mondeo, Passat 280, Insignia 250 atd.
Za ty prachy to aspon tech 250 k mit melo.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Dallen
Mistr volantu

Příspěvek od Dallen »

Měla by být verze 280k, ale otázka zda se dostane do Evropy. Tady by měl být hlavní prodej JTD, ale u zadokolk se to úplně nabízí.

Jinak 159 měla taky mizernou nabídku benzinu když přišla
AR166V6, F850 Special
ctrl_j
Letec

Příspěvek od ctrl_j »

Ona ta verze je, ale na US trh se vubec nedivam, protoze tam je to zcela jiny svet u vsech automobilek.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Dallen
Mistr volantu

Příspěvek od Dallen »

Dallen píše:Taky Netuším proč vybírat auto podle toho kdo co někde* napíše. To by všichni jezdili v Rapidu

To se tak leda hodí do hospody, kde kdo co vychválil ...

A v dnešním článku
To je navíc pouze matematický pohled na věc. Uvážíme-li, jaký vývoj se na poli aut za poslední dekády odehrál, pak je třeba říci, že optikou hodnoty za peníze dnes představuje koupě nového vozu ještě podstatně výhodnější obchod - třeba takovou Škodu Rapid 1,2 TSI koupí průměrný Němec za tři platy a dostane vůz, který bez potíží jede 200 km/h, neztratí se ani na Nordschleife a ve výbavě má leccos od navigace, přes klimatizaci až po všechna okna „v elektrice”.
8-x
AR166V6, F850 Special
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

dnes jsem si poprve na zivo prohledl Julcu a docela me to zaujalo.

na fotkach se mi to moc nelibi, v realu vice. v obou pripadech mi vadi baculatost, to ale bohuzel je dnes obvykle. libila se mi "velikost" toho auta, pusobi to male a asi to i male bude, vzadu to moc mista od pohledu nemelo.

byla to nejaka obyc verze, 2.2d 150 k, manual. presto to melo na predku 4pistkove brzdy. navic jen 17" s docela balonama, ale vypadalo to na nich dobre, vubec ne dojmem, ze to jsou prilis male disky.

jinak ze predu to pri letemem pohledu pusobi jako Giulietta , ze se divam na neco jineho mi doslo az jsem to presel a musel jsem se vratit.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Dix
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dix »

V pátek s Julčou mám jízdu.Je to výbava Super,motor 2.2 MJ 132 KW s 8.st.automatem.Staticky jsem ji již viděl,tak jsem zvědavej jaká bude jízdně.
Bez bodů
Dix
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dix »

Dnes projetá Giulia Super 2.2MJ 132 KW AT8.Navíc černá metalíza,navigace 8",větší barevný palubák.
Materiálově moc pěkné a kvalitní a jízdně přímo fantastické.Na kickdown reaguje moc pěkně.Podvozek skvělý,brzdy skvělé,Reagují přiměřeně a s dostatečnou silou bez vadnutí a nejsou jedovaté.Řazení automatu moc příjemné ve všech režimech.
Bez bodů
Odpovědět