Ja jsem mel tu moznost ridit Freemonta. K tem brzdam. Prijdou mi opravdu jak se zde popisuje dix. Nejsou vubec ostre. Me se velice prijemne davkovali.
Jinak me velice prekvapilo, jak je Freemont pohodlny. Jedine minus bylo, ze motor ma od zacatku (aspon co mi tvrdil prodejce) KO turbo. Takze motor hodnotit asi moc nemuzu, ale i presto mi projev prisel kultivovany, tichy a sily tak akorat. Podle me je to opravdu povedene auto.
Ja netvrdim ze je to zle auto, dokonca to moze byt vyborne auto!
Problem je v tom ze z mojho pohladu to nemoze byt nikdy FIAT! Je to nieco podobne ako Champagne ktore sa moze vyrabat len v urcitej oblasti a z urcitych odrod a urcitou technologiou a uz o meter dalej to bude vzdy len Sekt aj ked mozno lepsi ako original Champagne. Ak pristupime na hru o globalizacii tak to povedie skor ci neskor k zahube klasickeho kapitalizmu a to su pre mna zakladne hodnoty!
Ja chapem FIAT ako vyrobcu malych jednoduchych aut spontanych reakcii a temperamentu. Ja som za svoj zivot mal to stastie vlastnit/pouzivat Zastavu (Fiat 128), Fiat 127, Fiat UNO a Fiat TIPO a mal som ich vsetky rad