Alfa Romeo Giulia:Romeo a Giulia (1/2)
Re: Alfa Romeo Giulia:Romeo a Giulia (1/2)
Ono - nevím o jediném kombíku, který by nebyl škaredý, a už vůbec o takovém, který by byl aspoň hezčí než výchozí verze...
takých je dosť, za všetkých napr. superb vs. sup combi, aj alfa 159 vo verzii combi atď...
Já mám skoro ve všech případech raději kombi než sedan: BMW 3er (E46 i E90), Mercedes C-Klasse, Alfa 159, Laguna II i III, samozřejmě Sup (sedan je IMHO ), Citroën C5, dokonce i Jaguar X-Type se mi víc líbil jako Estate.
Jednou z mála výjimek je Peugeot 407, kde se mi sedan zezadu docela líbí, SW vůbec (a zepředu je to bída tak jako tak) a možná ještě Citroën Xantia.
Nicméně k Alfě: Giulietta verzi kombi určitě nedostane a na pohon 4x4 bych si u ní taky nevsadil.
Spíš mě ale štve, že Alfa nemá v nabídce momentálně žádné kupé ani spider. Už aby dorazila 4C.
Jednou z mála výjimek je Peugeot 407, kde se mi sedan zezadu docela líbí, SW vůbec (a zepředu je to bída tak jako tak) a možná ještě Citroën Xantia.
Nicméně k Alfě: Giulietta verzi kombi určitě nedostane a na pohon 4x4 bych si u ní taky nevsadil.
Spíš mě ale štve, že Alfa nemá v nabídce momentálně žádné kupé ani spider. Už aby dorazila 4C.
Naposledy upravil(a) beaumont dne úte 19 dub 12:56, celkem upraveno 1 x.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
To je vec nazoru, mne sa vyslovene viac pacia kombi ako sedan. Ak nie kombi, tak potom jedine coupe.
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
Kto vie ci sa oplati cakat na Guillu... Hlavne ak si predstavim ze jej zaklad bude Chrysler.
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
Souhlas, přesně u těchto dvou aut to vidím stejněbrasci píše:takých je dosť, za všetkých napr. superb vs. sup combi, aj alfa 159 vo verzii combi atď...
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i