Alfa Romeo - jen o milanskych kraskach
Re: Alfa Romeo - jen o milanskych kraskach
a vám se to auto jako líbí? Z 8C chčiju volej eště teď a myslim, že je hezčí než aktuální produkce Ferrari a dát na blatník vzpínajícího se koníka tak by to ani nikoho nepřekvapilo, ale 4C mi připadá jak ty hračky co dával v létě Shell ke dvaceti litrum paliva.
Za mě je vzhled celkem ok, i když to není pro mě nijak zásadní. Sebehnusnější auto, který dobře jezdí, se mi po nějaký době začne líbit i vzhledově. Hlavně na ní ale oceňuju koncepci (motor uprostřed), kompaktnost a opravdu malou hmotnost, na to že to je "standartní" plechovka a né auto kategorie caterham (a to by ještě mohli něco ubrat, kdyby taloši nezařízli manuál ).
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
tak s 8C se to designově rovnat nemůže, ale vem v potaz, že tady je celkový tvar hodně podřízen funkci ... jediné, co fakt posrali jsou ty světla
no a tady v pohybu je vyloženě super (můj názor tedy)
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
nechapu proc tam cpou ten zplostelej volant... na tomhle videu je krasne videt jak je to na hovnoArnie J píše:tak s 8C se to designově rovnat nemůže, ale vem v potaz, že tady je celkový tvar hodně podřízen funkci ... jediné, co fakt posrali jsou ty světla
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Jo, bezpochyby to ma par much, ktery me pekne serou. Viz bond a volant. Asi chtej tim navodit nejaky krutoprisny feeling..
Ale to nic nemeni na tom, ze bych se v tom chtel svezt
Ale to nic nemeni na tom, ze bych se v tom chtel svezt
jo ten volant jsem zapomněl
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Ten volant by byl ok kdyby nezapomeli udelat rejd jak u motokary
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
4C už byla v testu na ACZ. Odkaz ani dávat nebudu, neni to nic moc, ale redaktor byl dost vedle. Hlavně by mě zajímalo, za jak dlouho se dostane do rukou někomu odsud?
TSs
v cem byl dost vedle?Pajjoun píše:4C už byla v testu na ACZ. Odkaz ani dávat nebudu, neni to nic moc, ale redaktor byl dost vedle. Hlavně by mě zajímalo, za jak dlouho se dostane do rukou někomu odsud?
žeby hlavním objektem zájmu a hodnocení byly odkládací prostory na PEt láhve?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.