Alfa Romeo - jen o milanskych kraskach

Alfa Romeo, Ferrari, Fiat, Maserati ad.
Odpovědět
Arnie J
Mistr volantu

Re: Alfa Romeo - jen o milanskych kraskach

Příspěvek od Arnie J »

do osobních útoků bych se nepouštěl ... akorát mě mrzí, že se redakce AF asi nebude snažit 4C získat na test, když je to auto nezaujalo
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

Integrale píše:Prostě uznejte, že takový závěr na základě videa,kde řídí někdo jiný, je naprostý nesmysl.
A je mi šumák, kdo to na tom videu co říká (možná Seba Loeba bych bral vážně).
to proste uznat nemuzu. mozna je to vzajemne mijeni se v tom, ze ja neberu v uvahu jen zavery a hodnoceni CH, hlavne se divam na reakce auta a posloucham aktualni dojmy pri rizeni. CH, a myslete si o nem co chcete, ridit umi a v autech se vyzna. jeho dojmy pak prinaseji relevantni informace.

uz jsme to tema asi vycerpali a diskuze davno neni o aute.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Integrale
Autoškolák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Integrale »

A co byste se dověděl? Jak to vypadá vidíte a závěr je čistě individuální, jak se v tom sedí si můžete vyzkoušet v showroomu, protože to je taky silně individuální, a to je tak vše, co se v těchto "testech" dočtete.
Naměřené hodnoty nula, popis technických řešení nula, srovnání na konkrétní trati nula.
I když vlastně - dověděl byste se jak je slícovaná palubka a že chrastí. U WRC chrastí ještě víc, tak je to asi ještě horší auto...
Nic ve zlým, ale připusťme si, že v této zemi jsou všechny tyto testy jen ztráta času. Napsal jsem jich už tolik, že bych za tu dobu udělal i hromadu práce.
Zkuste Automobilismo. Najdete tam jak naměřené hodnoty, tak popis technických řešení, tak i nějaké to srovnání.
www.integrale.cz
www.zavodak.cz
www.competizione.cz
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

Integrale píše:Ano, je to hloupý závěr hodný hlupáka.
pardon?

timto jste jasne ukazal vasi uroven a z me strany se s vami odmitam dale bavit.

soucasne vas z pozice moderatora zadam o okamzite odstraneni odkazu z vaseho podpisu, protoze tim porusujete pravidla tohoto fora. nemam nadale duvod to tolerovat.
Autoforum.cz
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

Arnie J píše:do osobních útoků bych se nepouštěl ... akorát mě mrzí, že se redakce AF asi nebude snažit 4C získat na test, když je to auto nezaujalo
to jsi vyvodil z ceho? ja prece nejsem redakce AF a navic, co ma co delat me osobni nezaujeti nejakym autem se snahou ho otestovat? ba naopak, snazit se budeme.
Autoforum.cz
Integrale
Autoškolák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Integrale »

mmira: máte pravdu, už je to jen hledání slovíček.
Podle mého nikdy nemůžete posuzovat reakce auta, když řídí někdo jiný, ale ukončeme věc v míru.
Mrkněte teď ve Francii na SuperStage a všímejte si, jak se chová auto v rukou Loeba nebo Ogiera, a jak úplně jinak se stejné auto chová v rukou někoho jiného. Když jste sledoval chování C4 WRC v rukou Raikonena, měl jste pocit, že jede s úplně jiným autem, než Loeb. Byla C4 horší než Focus, když Latvala pokaždé Raikonena vyklepnul (a když chtěl Raikonen zrychlit, tak boural), nebo lepší, když Loeb s prstem v nose vyklepnul Latvalu? Vždycky v rukou toho, komu to auto sedělo, vypadalo lepší než v rukou toho, komu nesedělo. Makinen dokázal s Mitsubishi zázraky, ale od jeho odchodu ani Mitsubishi, ani Makinen nedokázali nic. Carlos Sainz dokázal s Celicou porážet Lancia, ale nikdo jiný to s tímté autem nedokázal. Schumacher jezdil jako Bůh s ferrari, ale po jeho odchodu ani on, ani ferrari nedokázali nic moc. Každé posuzování auta je čistě subjektivní.
Když jsme byli na testovacích dnech MB na okruhu, byli všichni rychlejší s E55 AMG (550 koní) než s SLK (193 koní). Já jsem byl s SLK rychlejší než všichni ostatní, přičemž s AMG jsem se nebyl schopen svému času s SLK ani přiblížit. To samé na mé "testovací trati", kdy jsem se s BMW M5 s V8 s výkonem údajně 400 koní (reál kolem 320) nedokázal přiblížit vlastnímu času s AR 156 2.0 TS s mizernýma 150 koněma. Je to o stylu jízdy, o zkušenostech, o osobních očekáváních, o tom, co komu vyhovuje, na co je zvyklý a jak s autem splyne nebo naopak bojuje. To, co vyhovuje mně a co Vám vychválím, nemusí vyhovovat nejen Vám, ale ani nikomu jinému. A to, co mi vyhovuje, bude na videu vypadat i objektivně líp, než to, co mi nevyhovuje.
Rozumíme si alespoň v tomto?
www.integrale.cz
www.zavodak.cz
www.competizione.cz
Integrale
Autoškolák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Integrale »

OK, končím, vyhovuji Vám, stahněte si všechno, co jsem napsal.
www.integrale.cz
www.zavodak.cz
www.competizione.cz
beaumont
Letec

Příspěvek od beaumont »

mmira píše:soucasne vas z pozice moderatora zadam o okamzite odstraneni odkazu z vaseho podpisu, protoze tim porusujete pravidla tohoto fora. nemam nadale duvod to tolerovat.
Tohle sis tedy mohl odpustit. :( Začít vyžadovat dodržování pravidel teprve ve chvíli, kdy se s někým pohádáš (přičemž nehodnotím, kdo má pravdu nebo kdo "si začal"), to mi nepřijde moc fér. A ty odkazy v integraleho podpisu rozhodně nejsou žádná konkurence autofora.

A mimochodem, určitě nejsem sám, komu by tady integrale chyběl, doufám že si to s odchodem rozmyslí.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

beau: poruseni je to od zacatku a hodnekrate jsem zvazoval, jestli ho vyzvat k odstraneni nebo ne. mel jsem duvod tolerovat to. ted ten duvod pro tuto vyjimku z pravidel pominul. vubec nejde o to, jestli jsou ony linky konkurenci AF nebo ne. pravidel mame velmi malo, ale jedno z nich rika:
V podpisu pak prosím neuvádějte žádné odkazy na webové stránky.

mmch, tohle nebyla hadka, pouze diskuze a mohla ji byt jeste hodne dlouho, byt asi radeji v oddelenem vlaknu. ja se ale nemam zajem bavit s clovekem, ktery postrada elementarni respekt ke spoludiskutujicim.
Autoforum.cz
Dallen
Mistr volantu

Příspěvek od Dallen »

A zachvili prijde Miloš a zakáže všechno

Mmira nějak odmítá pochopit, že jeho názor mu nikdo nebere. Ale tvrzeni, ze to stoji stejne (coz nevim jestli 400t. je zanedbatelne) a je to horsi (kdyz to vazi mene, ma to lepsi technologie, lepsi ridicsky zazitek a je to rychlejsi) je proste blbost :)
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
Odpovědět