Býci ze Sant'Agata
Re: Býci ze Sant'Agata
Žlutý Gallardo Spider, nesvítící levý světlo, SPZ DOMINIK2, vevnitř tak 20yo kluk a celkem ošklivá holka. Udělej si na tom verglu servis než někoho zabijes. Plz
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Já v Sherwoodu kousek od Staromáku jsem byl v hospodě, možná jsme se taky viděli
Dycky mě to pobaví. Nedávno jsem viděl takovýho divnýho týpka tůrovat R8 bez střechy na Praze 2 a ihned po odpalu to málem rozmrdal o tramvaj. Kamarádka, co tam byla semnou, mi ho expost ukazovala na youtube
https://www.youtube.com/watch?v=tTcpLug ... gs=pl%2Cwn
1:23
Gucci sneakers, třicet tisíc
Vždycky, když vidíme takovýhleho dementa, jsem hrozně šťastnej, že na mě jsou rodiče aspoň trošku vostrý.
Teda, moje maličká dušička s opožděnou pubertou by možná taky hrozně ráda proháněla fotrovo Porsche po okruhu Kozička-James Dean, ale dospělácký já si říká, že ze mě ve 30 aspoň nebude uplnej krypl
Dycky mě to pobaví. Nedávno jsem viděl takovýho divnýho týpka tůrovat R8 bez střechy na Praze 2 a ihned po odpalu to málem rozmrdal o tramvaj. Kamarádka, co tam byla semnou, mi ho expost ukazovala na youtube
https://www.youtube.com/watch?v=tTcpLug ... gs=pl%2Cwn
1:23
Gucci sneakers, třicet tisíc
Vždycky, když vidíme takovýhleho dementa, jsem hrozně šťastnej, že na mě jsou rodiče aspoň trošku vostrý.
Teda, moje maličká dušička s opožděnou pubertou by možná taky hrozně ráda proháněla fotrovo Porsche po okruhu Kozička-James Dean, ale dospělácký já si říká, že ze mě ve 30 aspoň nebude uplnej krypl
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Znám jednoho, kterému švagr půjčil Jaga XFR a rozmrdal to v Chodkáčích. Barvu na ŘP ještě neměl ani zaschlou Hrozně jsem se bavil, když mi to volal kamarád z dopravky...
Jinak já jsem hrozně rád za to, že na všechno, co mám, jsem si musel vydělat. Pokud není člověk úplná řepa z vidlákova, tak pak má trochu pokory k věcem a majetku vůbec.
Btw: Gucci boty já tuze ráth
Jinak já jsem hrozně rád za to, že na všechno, co mám, jsem si musel vydělat. Pokud není člověk úplná řepa z vidlákova, tak pak má trochu pokory k věcem a majetku vůbec.
Btw: Gucci boty já tuze ráth
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
já jsem na tyhle věci hroznej škrt, nějak v tom nevidím tu value for money. Trika kupuju v Canisu, nábytek v IKEA a boty jak mi to přijde pod ruku, teď sem si nedávno dělal radost
Jenom hodinky, to je jiná
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Hodinky mám taky v oblibě, ale od doby, co jsem objevil Garminy, tak na ně sedá v krabičce prach Pravda, Garminy měním podle modelů...aktuálně 5X Plus
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
njn - italský supersport:
https://www.novinky.cz/krimi/clanek/tun ... paign=null
https://www.novinky.cz/krimi/clanek/tun ... paign=null
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
mam to stejne, dziny, sedy tricko bez potisku, hezky proslaply nike, nabytek z ikea, vecer jeden vychlazenej branicek a jsem ten nejstastnejsi clovek na sveteStepan píše:já jsem na tyhle věci hroznej škrt, nějak v tom nevidím tu value for money. Trika kupuju v Canisu, nábytek v IKEA a boty jak mi to přijde pod ruku, teď sem si nedávno dělal radost
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Nejsi, kazdej to ma jinak nicmene deti vs drahy tenisky - jestli jim na to sypou cash rodice a oni jenom utracej, tak myslim brzo pochopi, ze takhle se celej zivot projit neda. Jestli v tom jsou za svy, tak vsechna cest a ty zkusenosti v budoucnu uzijouřidičBOB píše:Tak jsem asi divnej
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k