Alfa romeo 147
- Franta Lopata
- Letec
Re: Alfa romeo 147
To rozhodně, v zimě se ten motor za těch pět km skoro ani neohřeje, natož provozní kapaliny. Cit bude potřeba.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
mas 70, rocni pojisteni pocitej tak 4 litry, urcite to bude chtit servis po koupi, v lepsim pripade 5 v horsim 10. Takze uz jsi tak 10-15tis. dolu z toho co mas. Pak nam zacne za 2 mesice zima, i kdyz koupis protektory pod 800 za kus se nedostanes, disky muzes pouzit na prezuti a zaplatis tak 500. To mas dalsic 3200 a 500 prezuti. Tudiz dalsi 3500 tisice. to uz mas tak 14-19tis. z toho co mas. A uz vybiras kus tak za 50-55 tis. Dobre je si nechat nejakou malou zalohu na pripadny problem co muze prijit a nemusi. I kdyby to bylo blbych 5 tisic, tak mas na auto 45-50tis. Za tuto sumu vybirej. Ano, muzes vybirat za vis, pokud koupis neco se zimnima gumama, po overitelnem servisu apod.virginONE píše:Takže po fakt hodně čtení mám jasno Octavia 1.9 TDi nebo Golf IV. Ale teď, nechat něco dotáhnout ? prohledat celou republiku, mám dohromady 70 000 a to na všechno, je mi 18 takže pojistka sebere dost, když bude štěstí, eko bude zaplacený, takže nevim, jestli tak nák počítám, tak bych mohl na auto mít těch 60 000 (stim, že sednu a chvíli budu jezdit), postupem času budou další peníze a co pude, tak na auto vyměním, opravim atp. Hledám nějaký hezký inzeráty, něco co se vyplatí, pokud někdo na něco narazíte, budete se nudit, a pohledáte, postněte mi prosim odkaz Už sem snad projel všechno co šlo :/ A ještě, nedávno mi kamarád povídal o bazarech, něco ve smyslu, ruce od nich dál, je asi lepší koupit od soukromníka, co ?
Dovoz se ti nevyplati, nikdo ti karu nedoveze zadarmo a musi na tom neco trhnout. Za dovoz si vezme alespon 10litru, tudiz tudy cesta nevede.
Zdravim vsechny, nedavno jsem shanel novy vzpery na zadni dvere na nase auto, narazil jsem na firmu, kde to maji novy primo od vyrobce za par kacek. Zbozi dodali hned a slo to bez problemu. Hodim vam sem odkaz, kdyby jste nekdo shanel.
prosím diskutujte dle pravidel fora -děkuji /acer.t
prosím diskutujte dle pravidel fora -děkuji /acer.t
Rozmohl se nám tady takový nešvar...
- Integrale
- Autoškolák
- Kontaktovat uživatele:
pjanda: můžete mi, prosím, osvětlit pojem "Alfa 147 se prakticky rozpadla"?
Neustále zdůrazňujete, jak jste náročný na auta, ale mně se zdá, že je tomu přesně naopak, že píšete pouze o interiérových doplňcích, nikoli o autě jako takovém. Takže: můžete napsat, co konkrétně se na tom autě "rozpadlo"? Který díl karoserie, podvozku, agregátů? Urval jste závěs kola při brzdění na díře jako já nedávno u Golfa? Nebo se rozpadl silentblok motoru po říznutí zatáčky? Nebo prošel tlumič hrncem nebo se alespoň vyvléklo rameno? Či jste našel vyhoblovanou vačku po necelých 100 000 km, jak je běžné na produkci VW, zadřené ventily ve vodítkách, prohnutý blok nebo zvlněnou hlavu? Či jste alespoň ukroutil poloosu? Prosím vynechte písničku retardů na téma interiérových plastových doplňků, zkusme chvíli hovořit o autech jako chlapi a ne jako metrobuzničky, ano? Opravdu by mne moc zajímalo, kde soudruzi v Miláně udělali chybu, že Vám jedinému se 147 "rozpadla". Předem děkuji.
Neustále zdůrazňujete, jak jste náročný na auta, ale mně se zdá, že je tomu přesně naopak, že píšete pouze o interiérových doplňcích, nikoli o autě jako takovém. Takže: můžete napsat, co konkrétně se na tom autě "rozpadlo"? Který díl karoserie, podvozku, agregátů? Urval jste závěs kola při brzdění na díře jako já nedávno u Golfa? Nebo se rozpadl silentblok motoru po říznutí zatáčky? Nebo prošel tlumič hrncem nebo se alespoň vyvléklo rameno? Či jste našel vyhoblovanou vačku po necelých 100 000 km, jak je běžné na produkci VW, zadřené ventily ve vodítkách, prohnutý blok nebo zvlněnou hlavu? Či jste alespoň ukroutil poloosu? Prosím vynechte písničku retardů na téma interiérových plastových doplňků, zkusme chvíli hovořit o autech jako chlapi a ne jako metrobuzničky, ano? Opravdu by mne moc zajímalo, kde soudruzi v Miláně udělali chybu, že Vám jedinému se 147 "rozpadla". Předem děkuji.
www.integrale.cz
www.zavodak.cz
www.competizione.cz
www.zavodak.cz
www.competizione.cz
d1.8t: Víš alespoň, kdo tu píše pod nickem Integrale? Asi ne, že...
BTW: Asi nereálné, ale velmi rád bych se někdy zúčastnil okruhového dne, kde by se potkali p. Janda a "Integrale" ve srovnatelných autech. Jsem si jist, že by se bylo nač dívat, ale upřímně nevím, na koho bych v případném závodě vsadil svoje peníze.
BTW: Asi nereálné, ale velmi rád bych se někdy zúčastnil okruhového dne, kde by se potkali p. Janda a "Integrale" ve srovnatelných autech. Jsem si jist, že by se bylo nač dívat, ale upřímně nevím, na koho bych v případném závodě vsadil svoje peníze.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
No te lasky k Alfe a italum obecne je tam na me taky trochu moc, predevsim teda na D-fensovi (predpokladam ze to je stejnej clovek). Ale na druhou stranu jeho prispevky maji pro me vysokou informacni hodnotu a to fandovstvi se u petrolheadu da lehce pochopit
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Teď nevím, jak jsi to myslel: Integrale a D-Fens nejsou ta samá osoba, ale ano, Integrale píše i na D-Fensovy stránky.
Integraleho mám tu čest znát i osobně, D-Fense nikoliv.
Integraleho mám tu čest znát i osobně, D-Fense nikoliv.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Myslel sem tim ze pise i tam pod stejnym nickem
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i