Alfa romeo 147
- Franta Lopata
- Letec
Re: Alfa romeo 147
Ještě k výběru toho vozu, sice budu mimo téma už, ale se divím, že tazatele neokouzlily vozy typu Pug 206 nebo 406. Ta 206 v 1.6 by bohatě stačila. A ta 406 se mi zdá jako komfortně naladěné a možná i prostorné vozidlo. Motorizace buď 1.8 nebo 2.0 benzín neznám, ale mohly by k pohodové jízdě stačit.
Prostě mě to napadlo dnes, protože mi připadá lepší plout krajinou v pohodlném voze než se kodrcat v nějaké tvrdě odladěné skořápce.
Prostě mě to napadlo dnes, protože mi připadá lepší plout krajinou v pohodlném voze než se kodrcat v nějaké tvrdě odladěné skořápce.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
Než Peugeot 206, to už raději toho Fiata...
Ad kvalita Fiat: Těch špatných kusů bude asi hodně. Protože když jsem nadával že mi ložiska odešla v 45tkm, tak mi bylo řečeno, že některým i ve 30tkm a ať jsem rád. Servo odešlo snad všem Grande Puntům v prvních letech výroby. Silentbloky a tyčky stabilizátorů vydrží cca 30tkm, mně "nejdou" mačkat některé čudlíky na palubce, popraskaly mi plasty u zadních sedadel, na volnoběh za studena auto vydává hrozné zvuky (asi špatně naladěná palivová mapa - vše je v pořádku), ostřikovače ostřikují stěrače, ale na sklo nedostříknou (pomáhá až výměna za ty z feldy)... S elektrikou jsou u nových problémy trochu menší, ale že by nebyly, to se říct nedá.
Prostě nedotažený střep.
Ale třeba se to zlepší, až s tím nebudu chtít jezdit
Ad kvalita Fiat: Těch špatných kusů bude asi hodně. Protože když jsem nadával že mi ložiska odešla v 45tkm, tak mi bylo řečeno, že některým i ve 30tkm a ať jsem rád. Servo odešlo snad všem Grande Puntům v prvních letech výroby. Silentbloky a tyčky stabilizátorů vydrží cca 30tkm, mně "nejdou" mačkat některé čudlíky na palubce, popraskaly mi plasty u zadních sedadel, na volnoběh za studena auto vydává hrozné zvuky (asi špatně naladěná palivová mapa - vše je v pořádku), ostřikovače ostřikují stěrače, ale na sklo nedostříknou (pomáhá až výměna za ty z feldy)... S elektrikou jsou u nových problémy trochu menší, ale že by nebyly, to se říct nedá.
Prostě nedotažený střep.
Ale třeba se to zlepší, až s tím nebudu chtít jezdit
2.9T RWD
HM, ty to svoje auto asi nemas rad... predaj ho co najskor, lebo budes na nom hladat len chyby a nasledne ich dramatizovat... Poznas to ze ked clovek miluje tak nie je co riesit a preto ma clovek kupovat len veci po ktorych skutocne tuzi inak mu neprinesu v zivote radost. Poznam to aj zo svojho zivota a preto uz nie som ochotny podstupovat ziadne kompromisy, ako sa spieva v jednej pesnicke od ELANU "kompromisy to su krysy"
Len radost nam dava zo vsetkeho vsetko
Len radost nam dava zo vsetkeho vsetko
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
Pajjoun: Co ti vzadu vrže? Mně to dělá takym zní to jako vrzání a klepání, často při přejezdu nerovností a někdy na volnoběh a sem tam při přeřazování ve vysokejch rpm. Mám pocit, že mi někde třeba blbě drží výfuk nebo co...
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
To budeme mít asi každej jinou příčinu. Jeden ze zdrojů je u mě plato kufru a druhej sou táhla v 5. dveřích. K jednomu zámku je v pořádku, má vodící plastíky a i molitanovou vystýlku, ale to druhý nemá nic a tak klepe o dveře. Zkoušel sem ty dveře něčim obalit, ale klepe to dál. Takže přemejšlim, čim nahradim ty vodící čudly...metaljohn píše:Pajjoun: Co ti vzadu vrže? Mně to dělá takym zní to jako vrzání a klepání, často při přejezdu nerovností a někdy na volnoběh a sem tam při přeřazování ve vysokejch rpm. Mám pocit, že mi někde třeba blbě drží výfuk nebo co...
TSs
- Franta Lopata
- Letec
U každého auta to jednou začne vrzat, prostě ty naše tankodromy rozvrzají po čase jakýkoliv vůz, ať s měkčenými plasty či bez nich.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
Na těch hrbolech mi taky může klepat rezerva, protože jsem strhl závit toho šroubu, co jí drží pevně ke kastli,takže je tam vlastně jen položená. Ale točí mě to občasný vrzání/klepání na volnoběh, že by měl výfuk slabší chvilku...(on je tam taky celkem šmejd, tak bych se asi ani nedivil).
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
To se nedá říct že bych ho neměl rád. Je to potah. To co jsem od něj čekal z velké části plní. Nečekám že by jiné podobné auto plnilo mé požadavky o moc lépe. Vybíral jsem dlouho, projel dost aut a tohle mi přišlo nejlepší. Nechávám si ho proto, protože nevím o ničem jiném, co by mi posloužilo lépe.merlin píše:HM, ty to svoje auto asi nemas rad... predaj ho co najskor, lebo budes na nom hladat len chyby a nasledne ich dramatizovat...
Jen nebudu tleskat něčemu, co si potlesk IMO nezaslouží.
2.9T RWD
Takže asi sem se rozhodl pro Octavku, nebo VW, buď nějakýho pašíka a neno IV
Např. http://auto.bazos.cz/inzerat/11601976/V ... 15-BBS.php
Např. http://auto.bazos.cz/inzerat/11601976/V ... 15-BBS.php