Alfa romeo 147

Alfa Romeo, Ferrari, Fiat, Maserati ad.
Odpovědět
Franta Lopata
Letec

Re: Alfa romeo 147

Příspěvek od Franta Lopata »

Ještě k výběru toho vozu, sice budu mimo téma už, ale se divím, že tazatele neokouzlily vozy typu Pug 206 nebo 406. Ta 206 v 1.6 by bohatě stačila. A ta 406 se mi zdá jako komfortně naladěné a možná i prostorné vozidlo. Motorizace buď 1.8 nebo 2.0 benzín neznám, ale mohly by k pohodové jízdě stačit.

Prostě mě to napadlo dnes, protože mi připadá lepší plout krajinou v pohodlném voze než se kodrcat v nějaké tvrdě odladěné skořápce.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova. =))
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

Než Peugeot 206, to už raději toho Fiata...

Ad kvalita Fiat: Těch špatných kusů bude asi hodně. Protože když jsem nadával že mi ložiska odešla v 45tkm, tak mi bylo řečeno, že některým i ve 30tkm a ať jsem rád. Servo odešlo snad všem Grande Puntům v prvních letech výroby. Silentbloky a tyčky stabilizátorů vydrží cca 30tkm, mně "nejdou" mačkat některé čudlíky na palubce, popraskaly mi plasty u zadních sedadel, na volnoběh za studena auto vydává hrozné zvuky (asi špatně naladěná palivová mapa - vše je v pořádku), ostřikovače ostřikují stěrače, ale na sklo nedostříknou (pomáhá až výměna za ty z feldy)... S elektrikou jsou u nových problémy trochu menší, ale že by nebyly, to se říct nedá.

Prostě nedotažený střep.

Ale třeba se to zlepší, až s tím nebudu chtít jezdit ~x(
2.9T RWD
merlin
Porsche Expert

Příspěvek od merlin »

HM, ty to svoje auto asi nemas rad... predaj ho co najskor, lebo budes na nom hladat len chyby a nasledne ich dramatizovat... Poznas to ze ked clovek miluje tak nie je co riesit a preto ma clovek kupovat len veci po ktorych skutocne tuzi inak mu neprinesu v zivote radost. Poznam to aj zo svojho zivota a preto uz nie som ochotny podstupovat ziadne kompromisy, ako sa spieva v jednej pesnicke od ELANU "kompromisy to su krysy"

Len radost nam dava zo vsetkeho vsetko ;)
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
metaljohn
Mistr volantu

Příspěvek od metaljohn »

Pajjoun: Co ti vzadu vrže? Mně to dělá takym zní to jako vrzání a klepání, často při přejezdu nerovností a někdy na volnoběh a sem tam při přeřazování ve vysokejch rpm. Mám pocit, že mi někde třeba blbě drží výfuk nebo co...
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
KoPP
Letec

Příspěvek od KoPP »

HM, že ty sis to koupil jen aby si na to mohl pičovat? :D
Slow and serious
Pajjoun
Mistr volantu

Příspěvek od Pajjoun »

metaljohn píše:Pajjoun: Co ti vzadu vrže? Mně to dělá takym zní to jako vrzání a klepání, často při přejezdu nerovností a někdy na volnoběh a sem tam při přeřazování ve vysokejch rpm. Mám pocit, že mi někde třeba blbě drží výfuk nebo co...
To budeme mít asi každej jinou příčinu. Jeden ze zdrojů je u mě plato kufru a druhej sou táhla v 5. dveřích. K jednomu zámku je v pořádku, má vodící plastíky a i molitanovou vystýlku, ale to druhý nemá nic a tak klepe o dveře. Zkoušel sem ty dveře něčim obalit, ale klepe to dál. Takže přemejšlim, čim nahradim ty vodící čudly...
TSs
Franta Lopata
Letec

Příspěvek od Franta Lopata »

U každého auta to jednou začne vrzat, prostě ty naše tankodromy rozvrzají po čase jakýkoliv vůz, ať s měkčenými plasty či bez nich.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova. =))
metaljohn
Mistr volantu

Příspěvek od metaljohn »

Na těch hrbolech mi taky může klepat rezerva, protože jsem strhl závit toho šroubu, co jí drží pevně ke kastli,takže je tam vlastně jen položená. Ale točí mě to občasný vrzání/klepání na volnoběh, že by měl výfuk slabší chvilku...(on je tam taky celkem šmejd, tak bych se asi ani nedivil).
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

merlin píše:HM, ty to svoje auto asi nemas rad... predaj ho co najskor, lebo budes na nom hladat len chyby a nasledne ich dramatizovat...
To se nedá říct že bych ho neměl rád. Je to potah. To co jsem od něj čekal z velké části plní. Nečekám že by jiné podobné auto plnilo mé požadavky o moc lépe. Vybíral jsem dlouho, projel dost aut a tohle mi přišlo nejlepší. Nechávám si ho proto, protože nevím o ničem jiném, co by mi posloužilo lépe.
Jen nebudu tleskat něčemu, co si potlesk IMO nezaslouží.
2.9T RWD
virginONE
Autoškolák

Příspěvek od virginONE »

Takže asi sem se rozhodl pro Octavku, nebo VW, buď nějakýho pašíka a neno IV :)

Např. http://auto.bazos.cz/inzerat/11601976/V ... 15-BBS.php :)
Odpovědět